• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2021

16:37 >> 16:38

MENIGOVA PARTIJA KARIJERE! Holanđanin se POIGRAVA sa Metalcem!

Starsportphoto

Partizan

MENIGOVA PARTIJA KARIJERE! Holanđanin se POIGRAVA sa Metalcem!

Podeli vest

Partizan posle 37 minuta ima 3:0 protiv Metalca

Možda i najbolje poluvreme Partizana ove polusezone! Crno-beli su dočekali duel protiv Metalca nakon izborenog evropskog proleća, a na krilima remija sa Anortozisom četa Aleksandra Stanojevića igra vrlo dobro. 

Nije Metalac imao nikakve šanse budući da je posle tri minuta Partizan već vodio, a do poluvremena viđena su još dva gola! Aleksandar Šćekić je sjajnim udarcem sa distance matirao Strahinju Savića, a još jedan pogodak upisao je i Kvinsi Menig. 

Holanđanin je izuzetno motivisan tokom čitavog meča, a u 37. minutu je prelako pobegao Mlađoviću i pogodio dalji ugao Savićevog gola za, ogromnih, 3:0!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija