• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2021

09:34

OBRADOVIĆA PITALI SA KOJIM IGRAČEM JE IMAO NAJVIŠE PROBLEMA!? Njegov odgovor mnoge IZNENADIO!

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆA PITALI SA KOJIM IGRAČEM JE IMAO NAJVIŠE PROBLEMA!? Njegov odgovor mnoge IZNENADIO!

Podeli vest

Najtrofejniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović bio je gost na panelu "Putem šampiona", u organizaciji Novaka Đokovića i njegove fondacije

Na jednom mestu su se našli Novak Đoković, Željko Obradović i Sonja Vasić, koji su imali mnogo toga da kažu okupljenima.

Upitan je Obradović sa kojim pulenom trofejni stručnjak je imao najviše problema sa uspostavi autoritet, a on je kao iz topa odgovorio – Bogdan Bogdanović.

Foto: Starsportphoto

 

- Nije naravno samo Bogdan, ali njega bih izdvojio. Bilo je to teško sa njim, bio mu je potreban period uklapanja. U smislu da razume šta ja hoću od njega. Kada je to shvatio, postao je dominantan igrač. Košarka je timski sport, ali i te kako zavisi od pojedinca. Bogdan je bio lider, danas je lider i nastaviće tako, zato što ima taj karakter u sebi - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

 

Obradović je istakao značenje individualnih razgovora

- Uvek ja imam ideju, oni imaju ideju. Onda se nađem na terenu, razgovaramo i ti individualni razgovori pomažu. To nije jedan razgovor, već ih ima dosta, jer imamo 80 utakmica u toku sezone. Kod Bogdanovića je zanimljivo to što su kod njega momenti kada sam ga najviše kritikovao uticali najpozitivnije. Drugi nisu tako reagovali, pa sam kod njih morao da ublažim. Jako sam ponosan na njega- poručio je trener Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija