• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2021

10:50

PRVI POTPIS U HUMSKOJ! Partizan završio veliki posao!

Partizan

PRVI POTPIS U HUMSKOJ! Partizan završio veliki posao!

Podeli vest

Jedan od najboljih igrača Partizana Bibarsa Natha produžiće saradnju sa liderom Superlige

Kapiten reprezentacije Izraela i jedan od najboljih fudbalera Partizana potpisaće novi ugovor prema kome će biti veran crno-belima najverovatnije do leta 2023. godine, prenosi Mocart sport.

 

Izraelac je više puta rekao da bi želeo da ostane u Beogradu, da završi karijeru u Humskoj i po svemu sudeći želja će mu biti ispunjena. 

- Zadovoljni smo i mi s Nathom. Želimo da ostane. Počeli smo inicijalne pregovore. To smo predočili njegovom menadžeru i jasno stavili do znanja da hoćemo nastavak saradnje - rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Foto: Starsportphoto

Bibarsa Natha produžio je saradnju sa Partizanom

Najveća dilema, veća i od visine ugovora, tiče se trajanja: da li na godinu ili dve. Ali, sve će biti dogovoreno nakon odmora kada se Natho vrati u Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

vidim ja da cemo mi izgubiti vrlo brzo prvo mesto

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija