• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

10:41

NATHO OTVORIO DUŠU I PROGOVORIO O ANEMIJI: Oduzeta mi je sva moć i snaga! (VIDEO)

printscreen

Partizan

NATHO OTVORIO DUŠU I PROGOVORIO O ANEMIJI: Oduzeta mi je sva moć i snaga! (VIDEO)

Podeli vest

Bibars Natho je u prethodna dva meseca zabrinuo navijače Partizana, ali i sve ljubitelje fudbala u Srbiji i Izraelu objavom da boluje od anemije

Natho je ranije završio jesenju polusezonu sa Partizanom i povukao se. U Izraelu je prošao ceo tok oporavka, ali se od početka priprema crno-belih javio na dužnost i, kako je istakao u razgovoru za klupsku televiziju, spreman je da se u potpunosti vrati.

U utorak je bio na terenu protiv Tikveša u prvoj kontrolnoj utakmici Partizana na pripremama u Antaliji.

- Za druge ljude to je bilo dva meseca, ali meni je izgledalo kao dve godine. Srećan sam što mi se to desilo posle 15 godina karijere, ali ne i što je to sada. Poslednjih šest meseci sam se osećao slabije, ali nisam razumeo zbog čega. Razmišljao sam o mnogim stvarima, ali ne i o anemiji. Srećan sam jer sam našao rešenje, pošto je moglo da pređe u nešto ozbiljnije. Rešio sam to i vratio sam se jači nego ikada- rekao je Natho.

Rekao je da je igrao sa 50 odsto snage u prvom delu sezone.

- Imao sam i povredu aduktora. Poslednjih godinu dana osećao sam veliku bol. Posle 60 ili 70 minuta igre osećao sam se užasno. Uz to, anemija mi je oduzela svu moć i snagu koju sam imao. Sada sam spreman ponovo da poletim! Non-stop sam bio sa majkom. Napustio sam Izrael pre 13 godina i nisam mnogo vremena provodio tamo. Moja žena i deca su se vratila za Srbiju, ali ja sam ostao. Gledali smo filmove, jeli i pričali. Bilo je lepo, ali nisam mogao ništa da radim. Moje telo je moralo da odmara. Skoro mesec i po dana nisam radio ništa, jer sam prvo morao da rešim anemiju, a onda sam imao i operaciju. Preživeo sam traumu. Sada se moje telo oseća dobro, srećan sam, opet treniram i skoro sam u punoj snazi.

Poslednjih nekoliko utakmica je gledao na televiziji i nije mu bilo lako.

- Bilo mi je čudno da gledam sa jedne strane. Ja sam se povredio, pa je i Markec, a onda i Rikardo počeo da se oseća loše. Dača nije mogao da igra dve utakmice. Počeo sam da paničim. Ali saigrači nisu odustali i ostvarili su dobre rezultate do kraja i pokazali da imamo dobru klupu. Videlo se da, ako neko ne može da igra, imamo igrače koji će da ih zamene- rekao je Natho.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija