• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2022

21:48

TRENER FMP-A ZAGRMEO ZBOG LOŠEG SUĐENJA! Neka kažu da nas NE ŽELE u ABA ligi!

Starsportphoto©

Partizan

TRENER FMP-A ZAGRMEO ZBOG LOŠEG SUĐENJA! Neka kažu da nas NE ŽELE u ABA ligi!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima FMP sa 86:80 (18:24, 22:22, 24:16, 22:18), u. 20. kolu regionalne ABA lige

Najefikasniji kod Partizana bili su Dalas Mur sa 21, Kevin Panter sa 17, Uroš Trifunović sa 16, Matijas Lesor sa 11 i Zek Ledej sa 10 poena. Balša Koprivica je zabeležio devet poena i 11 skokova.

Kod FMP-a se izdvojio Danilo Tasić sa 16 poena, a pratili su ga Marko Radonjić sa 13, Ebuka Izundu sa 12, Nenad Nerandžić sa 11 poena. Brajs Džons je zabeležio 10 poena i 14 asistencija.

FMP je imao šansu da u finišu meča dođe do pobede budući da su kroz čitavu utakmicu vodi, ali ni to nije bilo dovoljno za Pantere. Trener Nenad Stefanović bio je nezadovoljan suđenjem. 

- Bež želje da pominjem sudije, niti da me neko kažnjava. Ne pominjem ovu utakmicu. Mislim da nemamo tretman odgovarajući za ekipu koja je imala 10-3 u prvom delu sezone. Ne pričam o ovom meču, već kada odemo na gostovanje nemamo nijedno bacanje za poluvreme i tako dva puta - rekao je Stefanović, a onda nastavio u istom ritmu.

Foto: Starsportphoto©

- Nije mi jasno kako to? Neka mi neko objasni... A stalno guramo loptu na niski post. Neka kažu, ljudi, ne može tako i 'niste vi koje želimo'. Ovo baš gubi smisao. Žao mi je zbog momaka, ne mogu više da ih obuzdam. Radićemo sve što je do nas. 

 Za kraj, trener FMP-a dotakao se i meča sa Partizanom. 

- Imali smo dan pre utakmica odjednom pet problema u pola sata, svaka im čast što su moji momci stisli zube. Borili su se od prve do poslednje minute. Nijanse su odlučile. Partizan ima veliki kvalitet, taman kada smo mislili da smo ih zaustavili, iskočio je drugi igrač - podvukao je strateg FMP-a!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija