• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

14:13

PARTIZAN DOPUTOVAO U PRAG! Crno-beli imaju JASAN cilj, a evo šta ih čeka!

fkpartizan.rs

Partizan

PARTIZAN DOPUTOVAO U PRAG! Crno-beli imaju JASAN cilj, a evo šta ih čeka!

Podeli vest

Ekspedicija Partizana doputovala je u Prag, a trener Aleksandar Stanojević poručio je da neće odustati od Lige konferencija, iako je ove sezone prioritet osvajanje titule u domaćem prvenstvu

Čarter „Air Serbia“, poleteo je u sredu tačno na vreme (10.00 časova) put Praga. Let u trajanju od samo 75 minuta prošao je sjajno za ekspediciju koju čini ukupno 87 ljudi!

U ime posade kapetana Dragana Prelevića, putnicima se obratio kopilot Nikola Bajić, koji je kao veliki Partizanovac „odrastao na „Jugu“, fudbalerima Partizana poželeo puno sreće i dobar rezultat na sutrašnjojutakmici. Potpuno saglasan sa tom podrškom bio je i član posade Slobodan Lučić.

Foto: fkpartizan.rs

 

Ekspedicija crno-belih je imala prijatne i naklonjene domaćine u avionu i tokom leta za Prag, ali takav sigurno neće biti domaćin sutra uveče na fudbalskom terenu stadiona „Letna“ (kako je njegovo legendarno, tradicionalno, a u ovom veku ne više i zvanično ime), odnosno stadiona „Generali Arena“ .

Sparta važi za izrazito domaćinsku ekipu, pa će stoga zadatak fudbalera Partizan sutra uveče, u periodu od 21.00 do 23.00 časa, biti izuzetno težak. Cilj se zna! U Beograd doneti što je moguće pozitivniji rezultat za revanš naredne sedmice! Crno-beli su doputovali u skoro najjačem sastavu. Osim Pantića, koji će, poznato je, odsustvovati do kraja ove sezone, nije doputovao ni Fejsa. Svi ostali su na raspolaganju treneru Stanojeviću, dakle i golman Popović, što izuzetno raduje nakon ružnih momenata koje smo videli pre par dana u Nišu!

Foto: fkpartizan.rs

 

U Pragu je nešto svežije vreme nego ono u Beogradu (5 stepeni Celzijusa, oblačno, suvo i prilično vetrovito)! Večeras u 18.30 časova će na stadionu „Generali Arena“ FK Partizan održati zvaničnu konferenciju za medije, na kojoj će govoriti šef struke Aleksandar Stanojević i štoper Igor Vujačić.

Foto: fkpartizan.rs

 

Nakon toga je od 19.00 časova oficijelni trening, koji će trajati 75-90 minuta. Sutrašnjoj utakmici će prisustvovati do 1.000 (isključivo domaćih) gledalaca, shodno oštrim provpandemijskim merama koje još uvek vladaju u Češkoj, a koje se, to je posebno zanimljivo, značajnim delom ukidaju dolazećeg vikenda. Uakmica će biti direktno prenošena na TV Arena Sport (kanal Arena 1 PREMIUM)! Meč počinje u 21.00 čas. Pre utakmice, u periodu 20.45-21.00 čas, biće emitovan takozvani unilateral, a nakon utakmice i polučasovni studio (23.00-23.30 časova) posvećen impresijama sa meča u Pragu i izjavama aktera. Za one koji nemaju kanale TV Arena sport, radosna vest je da ćeutakmicu prenositi i kanal RTS 1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija