• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

10:46

OVO JE SASTAV PARTIZANA! Sa proverenim snagama juriš na Spartu!

partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan

OVO JE SASTAV PARTIZANA! Sa proverenim snagama juriš na Spartu!

Podeli vest

Titula u Superligi je prioritet u Humskoj, ali Partizan ne odustaje ni od takmičenja u Evropi

Crno-beli u četvrtak od 21 čas (TV Arena Sport 1 Premium) igraju  protiv Sparte prvi meč nokaut faze Lige konferencije.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević izjavio je da će, uprkos tome što je više puta naglasio da je prioritet domaća titula, ekipa učiniti sve da ostvari pozitivan rezultat.

- Svaki rezultat koji je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivan. Svi smo zadovoljni zbog proleća u Evropi, a sada imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu - rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

Tim koji je izneo najveći teret kvalifikacija i grupne faze Lige konferencija biće na terenu i protiv Sparte u Pragu i prbom meču nokaut faze takmičenja.

Na golu će biti Aleksandar Popović, koji se oporavio od žestokog udarca na meču sa Radničkim. Poslednju liniju će činiti pomenuti Miljković, Miletić, Vujačić i Slobodan Urošević na levom boku.

Foto: Starsportphoto

 

Ispred poslednje linije biće Saša Zdjelar i Miloš Jojić, a po bokovima Marković i Menig. Ispred Markovića i Meniga biće neprikosnoveni Rikardo Gomeš, a iza njih Bibars Natho.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelenko

pre 2 godine

Zasto skoro sve utakmice pocinjemo sa dva igraca manje.Mislim na 6 i 39.Imajuci to u vidu igramo vise nego dobro.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija