• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2022

15:22

PREDSEDNIK PARTIZANA PRED FINALE SA ZVEZDOM! Ostoja Mijailović poslao VAŽNU poruku navijačima!

Partizan

PREDSEDNIK PARTIZANA PRED FINALE SA ZVEZDOM! Ostoja Mijailović poslao VAŽNU poruku navijačima!

Podeli vest

Svi sportski putevi večeras vode u Niš, gde će u finalu Kupa Radivoja Koraća snage odmeriti večiti rivali Partizan i Crvena zvezda

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u borbi za "Žućkovu levicu", a kao po navici, pred svaki duel najvećih srpskih klubova vlada "naelektrisana atmosfera".

Jedina želja oba kluba je da sve prođe bez velikih incidenata i žrtava, odnosno, da ne bude problema u Čairu i izvan dvorane za organe reda.

To naglašava i predsednik Partizana Ostoja Mijailović, koji je u razgovoru za "24sedam" pozvao navijače da bodre svoj tim i da se ne bave pojedincima.

Foto: starsport

Ostoja Mijailović

- Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći - rekao je Mijailović i nastavio:

- Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede - istakao je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Podsetimo, Partizan je u dramatičnom polufinalu izbacio FMP, dok je Zvezda lakše nego što se očekivalo izašla na kraj sa Megom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija