• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

20:30 >> 20:42

(ANKETA/OCENE) MOŽE LI PARTIZAN DO TITULE NAKON PORAZA U DERBIJU! Stanojević SVE promašio!

Starsportphoto©

Partizan

(ANKETA/OCENE) MOŽE LI PARTIZAN DO TITULE NAKON PORAZA U DERBIJU! Stanojević SVE promašio!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u 166. večitom derbiju

Sa mnogo očekivanja su navijači i igrači Partizana dočekali 166. večiti derbi. Ipak, posle 90 minuta fudbala na Marakani, crno-beli se u Humsku vraćaju u lošem raspoloženju budući da ih je ljuti rival potukao "do nogu"! 

Partizan je pre ovog meča imao pet bodova prednosti u odnosu na Partizan, sada je ta prednost "samo" dva. Nema sumnje da je psihološki pritisak sada sa crveno-belih prešao na crno-bele i ponovo je aktuelna tema, mogu li izabranici Aleksandra Stanojevića do titule!?

Anketa

Ocene: 

Aleksandar Popović 5,5 - Odavao je sigurnost na startu meča! Samouvereno je u dva navrata ukrao loptu "pred nosom" Ohiju Omoidžuanfu, ali kako je vreme odmicalo utapao se u sivilo Partizana. Kod prvog gola, iako je zaustavio udarac Kataija, morao je bolje da odbije loptu. Kod drugog gola Crvene zvezde nije mogao više. Ipak, da ne ide, videlo se sredinom drugog poluvremena kada je bezazlen šut Mirka Ivanića umalo završio u golu nakon loše intervencije. 

Nemanja Miletić 5 do 45. minuta - Taktički pokušaj i promašaj Aleksandra Stanojevića. Protiv Sparte je uspelo, ali ne i protiv Crvene zvezde. Dobio je prednost u odnosu na Miljkovića i Živkovića zbog bolje igre u odbrani. Ipak, činjenica da su crveno-beli oba gola postigli sa njegove strane ukazuje da Miletić nije oduševio. 

Siniša Saničanin 5,5 - Prvi beg Ohija Omoidžuanfa poptuno su razbili koncentraciju stamenog štopera! Kako je vreme odmicalo, crveno-beli su sve više pritiskali reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali na njegovu sreću prvo poluvreme nije dugo trajalo. U drugom delu igre daleko manje posla. 

Foto: Starsportphoto©

Igor Vujačić 6 - Kiks kod prvog gola skupo je koštao crno-bele. Morao je daleko bolje da motri na Aleksandra Kataija budući da je Zvezdina "desetka" na isti način i u Huskoj postigla gol. Iako nije imao mnogo uticaja na igru, Crnogorac je sa mnogo žara ulazio u svaki duel, a zalagnjem je zaslužio makar pola ocene više. 

Slobodan Urošević 7 - Jedini vredan spomena i pozitivne ocene! Povremeno bivši bek Napretka deluje kao da bi mogao da trči dok mu ne dosadi i da za njega nema izgubljene lopte. Ipak, ovoga puta naleto je na tvrd orah, ali je uprkos tome uspeo da natera Ivanića da pobegne u sredini ili promeni stranu!

Saša Zdjelar 5 - Na žalost svih u Humskoj, najbolji fudbaler Partizana u takmičarskoj godini odigrao je najslabiji meč od kako je obukao crno-beli dres. Nervozan početak, još nervozniji kraj. Crveni karton, pregršt izgubljenih duela, a kao "šlag na tortu" stigla je "asistencija" za Aleksandra Kataija koja je prethodila drugom golu Crvene zvezde. 

Miloš Jojić 6,5 do 72. minuta - Želeo je popularni "Zeka" da igra fudbal na Marakani, ali nije imao pravu podršku saigrača! Što je bilo do njega - uradio je, apsolutno miran može u krevet nakon 166. večitog derbija. 

Bibras Natho 5,5 do 45. minuta - Bio je jedan od boljih u prvom ovosezonskom derbiju, ali ga je pakao Marakane "progutao". Dug pas iza leđa Zvezdine odbrane za Kvinsija Meniga, jedini je potez vredan pomena koji je večeras povukao Izraelac. 

Foto: Starsportphoto©

Kvinsi Menig 5,5 do 45. minuta - Nevidljiv! Uspeo je na startu meča da pobegne svojim čuvarima i to je bio kraj njegovog uticaja na igru. 

Nemanja Jović 5 - Prinudno rešenje za napad Partizana zbog pravila o "bonusu", Kristijano Pičini je uspeo da uspori njegove pokušaje po desnoj strani, a utisak je da je Jović kao "debitant" u derbiju odigrao deleko bolje nego večeras na Marakani. 

Rikardo Gomeš 5 do 76. minuta - Katastrofa! Nije se golgeter Partizana, žargonski rečeno, sastavio sa fudbalom! Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković će morati da pretraže džepove budući da je Rikardo sigurno završio tamo!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

NAJGORA UTAKMICA KOJU SU PARTIZANOVI IGRACI ODIGRALI U POSLEDNJIH GODINU DANA,ZVEZDA PRVO POLUVREME VRHUNSKI.BICE GUSTO DO KRAJA ALI PARTIZANU ZELIM DA PRODJE FEJNORD KAO I ZVEZDI GLAZGOV RENDZERS.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set