• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

17:01 >> 20:39

POMRAČENJE PARTIZANA I PETARDA U HUMSKOJ! Crno-beli od sjaja do očaja protiv Fejenorda! (FOTO) (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

POMRAČENJE PARTIZANA I PETARDA U HUMSKOJ! Crno-beli od sjaja do očaja protiv Fejenorda! (FOTO) (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su deklasirani od Fejenorda u osmini finala Lige konferencija, iako su u dva navrata vodili protiv favorizovanog protivnika 2:5 (1:1)

Partizan je poveo preko Natha u 13, da bi Tornstra izjednačio sedam minuta kasnije.

Bacio je u trans Izraelac Grobare, ali je na veliku žalost svih simpatizera crno-belih odmah zatražio izmenu jer se povredio prilikom postizanja gola, pa ga je zamenio Nemanja Jović!

Bolje su otvorili gosti utakmicu, šanse su se ređale kao na traci, a onda je sjajno Natho kaznio promašaje! 

Foto: Starsportphoto

 

Najiskusniji igrač Fajenorda Jens Tornstra je pogodio nakon asistencije Luisa Sinistere u 20. minutu i rastužio navijače Partizana koji su se kratko radovali. Onda je Igor Vujačić u 22. minutu promašio maltene nemoguće. Saigrač mu je spustio loptu glavom, a štoper Partizana iz peterca šutirao preko gola.

U svlačionice se otišlo sa po jednom loptom u obe mreže, a onda je krenuo potop crno- belih!

Ponovo su se navijači crno-belih veselili, kada je mladi Nemanja Jović pogodio mrežu na samom početku drugog poluvremena, ali to je bilo sve od Partizana, koji je pao na kolena nakon toga!

Foto: Reuters

 

Fejenord je furiozno uzvratio i izjednačio na 2:2. Odbrana crno-belih je baš loše reagovala, Sinistera ih je prebacio, a Desers sa desne strane iskosa savladao Popovića. Utisak je da je golman Partizana morao bolje da reaguje...A onda u 64. minutu novi gol za preokret u Humskoj! Sinistera je promešao odbranu Partizana, a Gertruda zakucao loptu u mrežu. GOLČINA Sinistere viđena je u 71. minutu za 2:4, dok je peti gol svom timu doneo Tornstra u 77. minutu meča!

Foto: Starsportphoto

 


Ruku na srce, nije Aleksandar Stanojević mogao da računa na najboljeg strelca Rikarda Gomeša,ali ni Arne Slot na raspolaganju nije imao Gusa Tila.

Bilo kako bilo, Iako je dva puta vodio, Partizan je na kraju doživeo bolan poraz u Humskoj i nade da može da se vrati u revanšu u Roterdamu su minimalne.

PARTIZAN - FEJENORD 2:5 (1:1)

Stadion Partizana                             Sudija: Mauricio Marijani (Italija)

Strelci: Natho 13, Jović 46, Tornstra 20, Desers 51, Sinistera 71

Partizan: Popović – Živković (Lutovac od 76.), Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (Holender od 75.) – Marković (Baždar od 75.), Natho (Jović od 16), Menig (Jevtović od 57.) – Milovanović. Trener: Aleksandar Stanojević.

Fejenord: Bijlou, Gertruda, Trauner, Sensei, Malasija, Tornstra, Orsnes, Kokču, Nelson, Desers, Sinistera.

 

TOK MEČA:

 

Drugo poluvreme:

KRAJ! 2:5 JE KONAČAN REZULTAT U HUMSKOJ!

83. minut - Zatišje, Fejenord rutinski odrađuje posao

77. minut - Petarda u Humskoj! Kapiten Jens Tornstra postiže svoj drugi gol, a prelako je ispala odbrana Partizana, Desers je sjajno pronašao saigrača petom, a Tornstra pogodio praznu mrežu.

71. minut - GOL, tačnije GOLČINA Sinistere za 2:4! Golman gostiju je poslao dugu loptu pred šesnaesterac Partizana, Saničanin intervenisao glavom, a posle vrhunskog prijema na grudi, Kolumbijac je raspalio iz prve i matirao mladog Popovića.

69. minut - Mnogo izgubljenih lopti Partizana, a Gertruda je umalo postigao gol!

64. minut - GOL! Preokret u Humskoj! Sinistera je promešao odbranu Partizana, a Gertruda zakucao loptu u mrežu. Za 12 minuta su preokrenuli gosti!

60. minut - Brza akcija gostiju nije realizovana pogotkom, zbog dobre intervencije Popovića!

54. minut - Samo što je izjedančio Fejenord, želeo je odmah da se domogne vođstva. Partizan je imao sreće da u 53. minutu, a lopta je posle udarca Nelsona prohujala pored stative, a Kokču je minut kasnije takođe bio neprecizan.

51. minut -Gol! 2:2 -  Fejenord je furiozno uzvratio i izjednačio, 2:2. Odbrana crno-belih je baš loše reagovala, Sinistera ih je prebacio, a Desers sa desne strane iskosa savladao Popovića. Utisak je da je golman Partizana morao bolje da reaguje...

49. minut - Pokušao je i Saničanin sada glavom, ali hvata to Bijalou!

46. minut - Gooool! Jović, koji je zamenio Natha je strelac! Talentovani ofanzivac Partizana natrčao je na loptu i poslao je u bliži ugao nemoćnog golmana gostiju...

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela meča! 1:1 u Humskoj...

45. mnut - Minut nadoknade je pokazao italijanski sudija...

44. minut - Deluje da igrači Partizana jedva čekaju da predahnu u svlačionici...

39.minut - Nema VAR-a! Poništen je gol gostima zbog ofsajda! Desers je bio u nedozvoljenoj poziciji.

Foto: Starsportphoto

Hendikep za Partizan je povreda Natha

38. minut - Velika prilika za Fejenord! Saničanin je sada bio spasilac koji je sjajno reagovao nakon šuta Sinistera! 

30. minut - Aleksandar Popović je bio budan nakon što je Kokdžu uputio oštar centaršut po zemlji. Golman Partizana je dobro reagovao...

26. minut - Pokušao je Partizana kontra napad u režiji Lazara Markovića, ali nije to bilo kako su zamislili crno-beli...

22. minut - Nestvarno šta nije iskoristio Partizan! Vujačić propušta zicer, promašio gotovo nemoguće. Sjajnu loptu je poslao Jojić, saigrač mu je spustio loptu glavom, a štoper Partizana iz peterca šutirao preko gola.

Foto: Starsportphoto

 

20. minut - GOL! Fajenord stiže do izjednačenja! Odbrana Partizana nije izdržača i u 20. minutu je kapitulirala. Jens Tornstra je pogodio nakon asistencije Luis Sinistere -1:1!

18. minut - Šutirao je Jojić glavom posle centaršuta sa desne strane, ali neprecizno.

16. minut - Veliki hendikep za fudbalere Partizana jer će do kraja morati bez strelca vodećeg gola Bibarsa Natha kojeg je zamenio Nemanja Jović. Menig je dobio žuti karton! 

13. minut - GOOOL! Natho je strelac! Izraelac je doveo Partizan u vođstvo i odmah tražio izmenu! Sjajni potezi Kvinsija Meniga pre nego što je lopta došla do Bibarsa Natha. Iz prvog kontakta sa loptom je zatresaso mrežu! 1:0

11. minut - Tri puta je Fejenord vredniji od Partizana kada je igrački kadar u pitanju, a na terenu tako i deluje u ovim momentima! Imali su nekoliko odličnih šansi gosti u uvodnim minutima...

7. minut - Velika šansa za Fejenord, Gertruda je mogao da se proslavi, ali se snašla odbrana Partizana...Saničanin je uspeo da zasmeta!

6. minut - Odlična šansa za goste! Nelson je pokušao posle slabe reakcije Uroševića, ali se istakao golman Popović!

 

 

5. minut - Pokušao je Marko Živković da sa desne strane da uposli Milovanovića, ali je lopta otišla daleko ...

1. minut - Počeo je duel u Humskoj! Lazaru Markoviću i Igoru Vujačiću preti suspenzija ukoliko dobiju žuti karton ove večeri...

18:40 - Ružne scene!  Bacali su stolice gostujući navijači na najmlađe simpatizere Partizana.

18:22 - Podsetimo, Partizan nikada nije izgubio u Beogradu od rivala iz Holandije... 

18:15 - Oko 5.000 navijača je na stadionu u Humskoj u ovom momentu...

17:31- Aleksandar Stanojević je na klupi ostavio:  Stevanovića, Holendera, Baždara, Jevtovića, Ostojića, Ilića, Terzića, Miletića, Jovića, Lutovca i Smiljanića, dok Arne Slot ima dva golmana: Marsijano i Jansen, a tu su i Pedersen, Hendriks, Jahanbakš, Linsen, Hebndriks, Benita, Hartjes.

17:30 - Ni jedan ni drugi trener neće moći da računa na svog najboljeg strelca i to zbog suspenzije. Gomeš je zaradio sporan drugi žuti karton u revanšu sa praškom Spartom, dok je Gas Til pocrveneo na prethodnoj evropskoj utakmici.

17:17- Sve je u Beogradu vervelo od policije pred ovaj meč...

17:06- Igrači Fejenorda uživali su na Kalemegdanu...

 

 

17:05- Prošlo je 17 godina otkako je Partizan poslednji put igrao dve prolećne runde jednog evropskog takmičenja. Tada su crno-beli izbacili ukrajinski Dnjepar, pa ispali od CSKA iz Moskve. A, ove sezone su preskočili Spartu iz Praga i sad čekaju dvomeč sa Fajenordom u osmini finala Lige Konferencije.

17:04- Ljubitelji sporta u Srbiji će danas uživati! Zvezda i Partizan igraju u osmini finala fudbalskih evrokupova, a košarkaški tim crveno-belih bori se za plasman u četvrtfinale Evrolige. A ako svi ostvare dobre rezultate, biće ovaj 10. mart 2022. datum koji će se dugo pamtiti...

17:01 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Partizan-Fejnord


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

AUUU... NAPUNIŠE IH KAO BURE SA KUPUSOM. MAJKO MILA.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17