• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

17:52

OGLASILI SE IZ PARTIZANA! Suđenje nije dozvoljeno komentarisati, ALI... (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

OGLASILI SE IZ PARTIZANA! Suđenje nije dozvoljeno komentarisati, ALI... (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su u Beogradu nerešeno 0:0, u meču 27. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su najbolju priliku na meču imali u prvom minutu nadoknade drugog dela, kada je udarac glavom Marka Milovanovića nogom odbranio golman gostiju Nikola Vasiljević.

Partizan je i dalje vodeći na tabeli Super lige Srbije sa 72 boda, i ima tri više od drugoplasirane Crvene zvezde, koja ima utakmicu manje. Napredak se nalazi na sedmom mestu sa 34 boda.

Foto: Starsportphoto

 



Beogradski tim u sledećem kolu gostuje Radniku u Surdulici, a Napredak dočekuje Voždovac.

Ubrzo posle meča sa Napretkom sa zvaničnog Tviter naloga kluba je poslata poruka sudijama zbog sporne situacije u 60. minutu.

 

 

- Nije dozvoljeno komentarisanje suđenja, ali snimak govori sve- poruka je Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Dakle, igrač Napretka vukao je Jovića za dres, duel je bio u kaznenom prostoru, a u Partizanu tvrde da je to morao biti penal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

HA, HA, HA... OVI STVARNO NISU REALNI. PA ONI SU STVARNO NAVIKLI DA AKO NE DAJU GOL DA IM SUDIJE SVIRAJU PENAL. NE MOGU DA VERUJEM KOLIKO SU BAHATI.

Pera

pre 2 godine

penal je bio dogovoren .. al ih je sudija iskulirao .. videces kad ce ponovo da sudi .. :)

marko

pre 2 godine

mrs bargo lopovska sto se niste oglasili posle Subotice? Jel bio crveni karton za Rikarda danas posle onog suta u glavu?

Dragan

pre 2 godine

Svi su krivi kad ne pobede, samo cverglan petlić veliki strateg nije nikad. Zaustavno vreme 9 minuta i opet sudija kriv.

MaxWolf

pre 2 godine

Da li je zavrsena utakmica ili se jos uvek gleda VAR???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija