• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

23:07

(ANKETA/OCENE) GOTOV JE PARTIZANOV EVROPSKI PUT, DA LI STE ZADOVOLJNI!? Stevanović iskoristio ŠANSU! Lutovac i Jojić ISPOD proseka!

Starsportphoto

Partizan

(ANKETA/OCENE) GOTOV JE PARTIZANOV EVROPSKI PUT, DA LI STE ZADOVOLJNI!? Stevanović iskoristio ŠANSU! Lutovac i Jojić ISPOD proseka!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nisu večeras uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Lige konferencija, pošto su u revanš utakmici osmine finala u Roterdamu izgubili od Fejenorda sa 1:3

U prvoj utakmici pre sedam dana u Beogradu, holandski tim pobedio je sa 5:2.

Fejenord je večeras poveo golom Sirila Desersa u 45. minutu, a prednost je udvostručio Ris Nelson u 59. minutu. Gol za Partizan postigao je Rikardo Gomeš u 61. minutu, a konačan rezultat postavio je Brajan Linsen pogotkom u 90. minutu.

Anketa

Ocene: 

Nemanja Stevanović 6,5 - Dobio je bivši golman Čukaričkog šansu među stativama usled slabe forme Aleksandra Popovića i, bez obzira što je primio tri gola, uspeo je da iskoristi svoje minute! Stevanović je u Roterdamu sačuvao čast među stativama i pokazao da zaslužuje veću šansu u Humskoj. 

Aleksandar Lutovac 5 - Duvalo je na desnoj strani Partizanove odbrane od kako je meč počeo. Bez Aleksandra Miljkovića, Marka Živkovića i Nemanje Miletića koji je morao na štopera, Stanojević je šansu pružio Aleksandru Lutovcu. Nekadašnji kapiten Rada pokazao je u Superligi da može, ako zatreba, da popuni mesto uz aut-liniju, ali je Liga konferencije druga dimenzija. Sinistera je dobio prostor da se pokaže Evropi u najboljem svetlu budući da je Lutovac uglavnom ispadao u duelima sa Kolumbijcem. 

Nemanja Miletić 5,5 - Drugi gol u potpunosti ide na dušu Partizanovog štopera! Čini se da je Siril Desers dobio gotovo svaki duel sa Miletićem koji večeras nije bio na visini zadatka. Odbrana Partizana igra sve slabije, a kada tu nema komandanta Igora Vujačića epilog je jasan. 

Siniša Saničanin 6 - Tokom svih 90 minuta bio je na vetrometini u srcu Partizanove odbrane, ali je uradio "lavovski" posao. Ipak, kiks iz prvog poluvremena kada je bez potrebe izleteo na polovinu rivala i zaradio žuti karton nije mu bio potreban. Sve u svemu, Saničanin je jedini "položio" u Roterdamu. 

Slobodan Urošević 6 - Po ko zna koji put Urošević je pretrčao kilometre i kilometre, pokušavao na sve strane, ali konkretnog učinka i dobrih poteza nije bilo...

Saša Zdjelar 6 - Partizanova radilica je ponovo ostavila srce na terenu. Rvao se Zdjelar sa kompletnim veznim redom Fejenorda budući da je njegov "parnjak" Miloš Jojić dobio nešto ofanzivniju ulogu. Jedini "propust" imao je kod drugog gola gostiju kada je prelako pustio Sebastijana Tila u svoj kazneni prostor. 

Foto: Starsportphoto

Marko Jevtović 5,5 - Stigao je da odmeni Aleksandra Šćekića, ali je utisak da će povratnik u redove Partizana morati mnogo da se potrudi kako bi "ušao u kopačke" reprezentativca Crne Gore. Kasnio je, prečesto, Marko Jevtović u duelima, a gotovo svaki i izgubio. 

Lazar Marković 6 - Uz Sašu Zdjelara jedini vredan spomena. Jednim potezom vratio je Partizan u život nakon što je Fejenord rešio pitanje prolaska i u nedostatku boljih na terenu tim potezom zaslužio je pola ocene više. 

Miloš Jojić 5 - Da ga Aleksandar Stanojević nije izveo u finišu utakmice teško da bi iko primetio Jojića na terenu. Ono što će ostati upamćeno je ogroman broj protraćenih kornera i prekida... Sve u svemu - ispodprosečna utakmica za bivšeg reprezentativca Srbije. 

Kvinsi Menig 5,5 - Želeo je da se pokaže pred "svojima", mnogo je pokušao i gotovo ništa uradio. 

Rikardo Gomeš 6 - Potpuno dekoncentrisan od kako je meč počeo, ali je zbog gola zaslužio ocenu više. U nekoliko navrata isključen iz dešavanja na terenu, mada, ne ide sve na njegovu dušu. Nije večeras Gomeš imao raspoloženog saigrača u napadu sem Lazara Markovića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17