• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

12:45 >> 15:57

Zvezda ponovo juri Partizan! VAR ponovo zakazao, UROŠEVIĆ DEMOLIRAO TSC!  (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Zvezda ponovo juri Partizan! VAR ponovo zakazao, UROŠEVIĆ DEMOLIRAO TSC! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekali su TSC u okviru 29. kola Superlige Srbije i upisali novi trijumf pobedivši 2:0 (2:0). Tako su se makar na kratko odlepili od Crvene zvezde, koja u 16:15 ukršta koplja sa Radničkim u Nišu

Fudbaleri Partizana su se vratili na pobednički kolosek i slavili protiv neugodnog TSC-a. Imali su i gosti dobre prilike, ali je raspoloženi Slobodan Urošević bio čovek odluke ove kišne subote u Beogradu!

Trener Aleksandar Stanojević nije mogao da računa na suspendovanog Rikarda Gomeša, ali ni na nedovoljno spremne Aleksandra Miljkovića, Ivana Obradovića i Ljubomira Fejsu. Žarko Lazetić bog povrede nije imao napadača Petra Škuletića, krila Dušana Stoiljkovića i štopera Leandra Pinta.

U 11. minutu viđena je bomba Uroševića iz slobodnog udarca za vođstvo crno-belih! Posle prekršaja nad  Holenderom na ivici šesnaesterca crno-beli su na najbolji način realizovali uigrani prekid. Natho je pomerio loptu za Uroševića koji je silovito šutirao i nemoćan je bio Filipović...

 

Foto: Starsportphoto

Dvostruki strelac za Partizan Slobodan Urošević i Saša Zdjelar

TSC ni nakon toga uopšte nije bio u podređenom položaju... Imali su i te kako dobre prilike izabranici Žarka Lazetića, pre svega preko  Ratkova i Stojkovića, ali su domaćini odoleli svim napadima!

A onda u 38. minutu ponovo Slobodan Urošević! Ovaj put je nakon centaršuta Natha je zatresao mrežu. Nikada u karijeri nije postigao dva gola na jednom meču levi bek, a sada mu je to pošlo za nogom! Postigao je ukupno šesti gol u sezoni, a jedan od njih je ona bomba protiv Genta!

A onda sporna situacija, o kojoj će se verovatno pričati. Gosti su zapretili po desnom boku, Jevtović je klizećim startom izbio loptu, ali ga je ona pogodila i u ruku. Arbitar Ivković je pokazao na korner, a dalje polemike nije bilo uprkos protestu igrača TSC-a jer komunikacija sa VAR sobom još nije bila regulisana (zbog toga je i kasnio meč)...Želli su penal izabranici Žarka Lazetića, ali ništa od toga

Tokom pauze oluja praćena kišom pogodila je Beograd i čini se i te kako uticala na igrače na terenu. U drugom delu nije bilo mnogo uzbuđenja.  U 74. minutu Marko Milovanović je bio u centru pažnje, lopta je posle centaršuta Jojića, od Đakovca stigla do njega, međutim nije se snašao i iz okreta loptu nije uspeo da zahvati i zakuca je u mrežu. Imao je Partizan još nekoliko poluprilika, ali je udarac izostao, tako da je meč okončan rezultatom 2:0.

Partizan prvi deo Superlige Srbije završava 10. aprila, gostovanjem Čukaričkom na Banovom brdu.

 

 

PARTIZAN-TSC 2:0 (2:0)

Stadion Partizana                    Sudija: Marko Ivković.

Strelci: Urošević 11, 38

PARTIZAN: Popović – Lutovac, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jevtović – Terzić, Natho, Menig – Holender. Trener: Aleksandar Stanojević.

TSC: Filipović – Stojković, Antonić, Čalušić, Petrović – Tomanović, Banjac – Stanojev, Đakovac, Ratkov – Vukić. Trener: Žarko Lazetić.

 

TOK MEČA: 

Drugo poluvreme:

Kraj susreta i pobeda Partizana 2:0.

 

90. minut - Meč je produžen za tri minuta

83. minut: Partizan opseda peterac rivala, imao je tim Aleksandra Stanojevića nekoliko prilika da ugrozi rivala, ali se ofanzivci domaćina nisu dobro snašli...

80. minut - Nekoliko oduzetih lopti i opasnih napada preko Miloša Jojića od kada je ušao...

77. minut: Menig je ustupio mesto Joviću, dok su za TSC šansu dobili Svilar umesto Stanojeva i Dolmagić umesto Stojkovića.

75. minut: Milovanović je sada zapretio, a potom su mogli da kreiraju šanse za svoj tim Banjac i Menig, ali su obojica loše reagovala...

71. minut - Mirno je u ovim momnentima u Humskoj...

66. minut: Antonić je zbog povrede napustio igru, a na terenu je Dukure...

64. minut: Mirčevski i Krsmanović su u igri umesto Petrovića i Ratkova u redovima gostiju.

58. minut: Dva prekida izveo je Banjac, ali su igrači Partizana dobro reagovali i otklonili opasnost...

56. minut - Milovanović, Jojić i Marković su u igri umesto Holendera, Natha i Terzića.

Foto: Starsportphoto

 

54. minut - Žuti karton za nekadašnjeg igrača Partizana, Nemanju Petrovića zbog grubog starta nad Lutovcem

50. minut - TSC je i nastavak otvorio sa nekoliko pokušaja da ugrozi gol Popovića, ali pretnje ovaj put nisu napravile puno posla za crno-bele.

46. minut - Počeo je drugi deo susreta!

Prvo poluvreme: 

45. minut - Kraj prvog dela susreta! Partizan saluženo vodi, ali imao je i TSC lepe prilike! Sigurno će žaliti što sudija nije gledao VAR u finišu prvog dela! 

Foto: Starsportphoto

 

43. minut-  Sada su gosti zapretili po desnom boku, Jevtović je klizećim startom izbio loptu, ali ga je ona pogodila i u ruku. Arbitar Ivković je pokazao na korner, a dalje polemike nije bilo uprkos protestu igrača TSC-a jer komunikacija sa VAR sobom još nije regulisana...Želli su penal izabranici Žarka Lazetića, ali ništa od toga...

 

 

38. minut - GOL! Ponovo Slobodan Urošević, ovaj put nakon centaršuta Natha! Drugi gol defanzivca Partizana na ovom meču! Nikada u karijeri nije postigao dva gola na jednom meču levi bek, a sada je postigao šesti gol ukupno u sezoni, a jedan od njih je ona bomba protiv Genta!

32. minut- Kvinsi Menig je probio po levom boku i poslao povratnu loptu za Nikolu Terzića čiji je udarac blokirao Josip Čaušić.. Malo mirniji period igre je u poslednjih 5-6 minuta

Foto: Starsportphoto

 

25. minut - TSC uopšte nije u podređenom položaju... Imali su i te kako dobre prilike izabranici Žarka Lazetića i ne predaju se...

Foto: Starsportphoto

 

20. minut  - Ratkov je ukrao loptu Lutovcu, stao je dah igračima i navijačima crno-belih, ali je Popović bio na visini zadatka i sprečio izjednačenje! 

18. minut - Opasno je bilo pred golom Partizana! Sjajan lažnjak Banjca, prevario je jednog igrača Partizana, ali mu je na kraju udarac bio izblokiran...

11. minut- GOL! Bomba Uroševića iz slobodnog udarca za vođstvo crno belih! Posle prekršaja nad Holenderom na ivici šesnaesterca, crno-beli su na najbolji način realizovali uigrani prekid. Natho je pomerio loptu za Uroševića koji je silovito šutirao i nemoćan je bio Filipović...

8. minut - Umalo da se Holander upiše u strelce, ali je Natho poslao očajnu loptu ka napadaču koji je bio u sjajnoj šansi!  

7. minut - Pokušao je Menig, ali je dobro intervenisao golman Nenad Filipović

3. minut . Prva dobra akcija na utakmici! TSC je imao lepu priliku, ali je dobro izblokirao Saničanin šut Aranđela Stojkovića!

Foto: Starsportphoto

 

1. minut - Počeo je susret u Humskoj! Zbog problema sa komunikacijom između sudija utakmica je kasnila, a kako problem nije rešen arbitri na terenu počeli su utakmicu bez komunikacije sa VAR sobom! Dakle, pomoć video tehnologije trenutno nije dostupna sudiji Marku Ivkoviću.Lopta je za TSC, koji nikada nije obedio Partizan... Crno beli imaju tri pobede, a viđena su i dva remija.

13:55 - Danas je svetski dan dece sa autizmom. Partizan je ugostio mališane iz različitih udruženja, koji su posetili stadion i trofejnu salu, a pratiće i utakmicu! Igrači oba tima su nosila majice u znak podrške, a plavi baloni koje su nozili su simbolizovali da smo svi isti. Na transparentu koji su držali igači je pisalo - I ja volim nekoga sa autizmom!

Foto: Starsportphoto

 

13:41 - TSC je u nastavku sezone popravio formu, peti je na tabeli sa 38 bodova, a za poraz ne zna šest utakmica zaredom...

13:33 - Podsetimo, Aleksandar Stanojević se na konferenciji uoči meča osvrnuo na kaznu Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije na osnovu koje će morati da plati 500.000 dinara. Treneru crno-belih teže od visoke novčane packe pao je način na koji je za istu saznao.

- Kažnjen sam pre nego što je doneta odluka. Koliko znam, kazna je odrezana juče, a ja sam osuđen pre pet dana. Nikad nisam video takvu kaznu u istoriji srpskog fudbala. Da li ste vi čuli nekad da je privatno lice, trener, na taj način sankcionisan? Ja nisam- rekao je Stanojević.

13:02-  Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je umesto Dejana Milićevića dao šansu Jugu Stanojevu. Zbog povrede nema napadača Petra Škuletića, krila Dušana Stoiljkovića i štopera Leandra Pinta.

13:00 - Trener Aleksandar Stanojević je napravio nekoliko promena u odnosu na gostovanje u Surdulici. Usled izostanka Rikarda Gomeša (kartoni), špic crno-belih Filip Holender, koji posle dugo vremena startuje! Bonus je, ipak, Nikola Terzić, dok Marko Milovanović šansu čeka s klupe. Umesto Nemanje Stevanovića brani Aleksandar Popović. Priliku da desnom beku dobio je Aleksandar Lutovac pre Marka Živkovića. U vezi nema Miloša Jojića, uz Sašu Zdjelara je od početka je Marko Jevtović!

12:47- U prvom delu sezone Partizan je preokretom slavio u Bačkoj Palanci (3:1), istim rezultatom dobio je prethodni meč u Humskoj, međutim, posle poraza na prolećnoj premijeri od lučanske Mladosti sastav Žarka Lazetića šest vezanih utakmica ne zna za neuspeh. Jedino može da ih brine što neće moći da računaju na nekadašnjeg napadača Partizana koji im mnogo znači, Petra Škuletića!

Foto: partizan.rs

 

12:46 - Očekujem meč sa dosta šansi, TSC često šutira, napada, trener Žarko Lazetić je sistem rada prebacio na ekipu i zato bi naši navijači trebalo da budu spermni i za prilike gostiju Nećemo samo mi dominiramo. Jesmo Partizan, igrao na našem stadionu, zna se šta nam je cilj, ali rival ima fudbalere kalibra za Partizan i Zvezdu, iako možda ne mora da ih prodaje večitima, već inostranstvu- pojasnio je Stanojević, koji neće moći da računa na bekove Aleksandra Miljkovića i Ivana Obradovića, kao ni na zadnjeg veznog Ljubomira Fejsu.

12:45 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Partizan-TSC.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelenko

pre 2 godine

Holender na terenu,Milovanovic na klupi.Zemljo otvori se.Ne trebaju nama dirigovane sudije dovoljan je Stanojevic.

AS

pre 2 godine

I ŠTA ĆEMO SAD? RUKA U ŠESNAESTERCU PARTIZANA, DA LI JE PENAL ZA TSC A VAR NE RADI? KAKAV ĆE BITI KOMENTAR STRAŠNOG STANOJEVIĆA???

Jelenko

pre 2 godine

Ovakva situacija je bila i u derbiju kada je lopta pogodila Erakovica u ruku ali ti to nije smetalo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija