• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

16:03

STANOJEVIĆ ISKREN: TSC JE BIO BOLJI! Evo šta je rekao za VAR!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ ISKREN: TSC JE BIO BOLJI! Evo šta je rekao za VAR!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su u Humskoj ekipu TSC-a rezultatom 2:0 (2:0), u meču 29. kola Superlige Srbije

Junak crno-belih, dvostruki strelac, bio je levi bek Slobodan Urošević, koji je mrežu gostiju pogađao u 11. i 38. minutu.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, nije krio zadovoljstvo zbog još jedne pobede, ali je i nahvalio goste!

Foto: Starsportphoto

 

- TSC je igrao odlično! Bili su bolji od nas u periodu igre kada smo postizali golove! Svesni smo toga! Moramo biti srećni i zadovoljni što smo pobedili! Ovo je 26. pobeda od 29 utakmica i veliki respekt mojim igračima, nije lako uvek pobeđivati- rekao je Aleksandar Stanojević,  

Upitan je trener crno-bvelih i zašto je utakmica kasnila i da li nisu želeli da izađu na teren zbog VAR-a?

Foto: Starsportphoto

 

- Da! Nije radio VAR! Nije u interesu nikoga da ne radi. Nismo hteli iz respekta prema protivniku da igramo, ali često nam se dešava da imamo problema, to je suština...

Podsetimo, u 43. mintu gosti zapretili po desnom boku, Jevtović je klizećim startom izbio loptu, ali ga je ona pogodila i u ruku. Arbitar Ivković je pokazao na korner, a dalje polemike nije bilo uprkos protestu igrača TSC-a jer komunikacija sa VAR sobom još nije regulisana...Želli su penal izabranici Žarka Lazetića, ali ništa od toga...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 2 godine

Šteta što smo izgubili titulu, a imali smo 5 bodova viška. A izgubili smo i prekio 20 miliona evra, samo 15,5 od ulaska u grupnu fazu lige šampiona, jer ruski klubovi neće učestvovati zbog sabkcija, a srpski klubovi su sledeći na listi. Sada treba zahvaliti Ilijevu i Vazuri, a i Stanojeviću, što nisu doveli par dobrih igrača kao Zvezda, pre svega brazilca Evertona. Doveli Fejsu da popunjava broj, a neće zaigrati nikad. Čovek ima 34 godine, njegovo vreme je prošlo. Dosta povredjenih igrača, Milovanović ne zna da postigne gol. Koliko je u prolećnoj sezoni postigao? Sramno, da se ne dovede jos jedan ekstra napadač. To razlog što još dugo ćemo sanjati titulu.

ratko

pre 2 godine

jel te nije sramota ni malo ,pa kako da bude bolji partizan kad ti igra jojic

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija