• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

18:05

SENZACIJA NA BANOVOM BRDU! Mićović i Čukarički ZAUSTAVILI Partizan! Crno-beli sa DVA boda manje odlaze na Marakanu!

Starsportphoto

Partizan

SENZACIJA NA BANOVOM BRDU! Mićović i Čukarički ZAUSTAVILI Partizan! Crno-beli sa DVA boda manje odlaze na Marakanu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Čukaričkim na Banovom brdu 0:0 u 30. kolu Superlige Srbije, poslednjoj rundi ligaškog dela pred start plej-ofa

Dominirali su izabranici Aleksandra Stanojevića tokom celog prvog poluvremena, držali loptu u posedu, stvarali šanse, ali nisu uspeli da pronađu put do Mićovićeve mreže.

Zicer utakmice nije iskoristio Rikardo Gomeš u 4. minutu, udarac napadača sa Zelenortskih Ostrva završio je na stativi gola Čukaričkog.

Promašivali su i posle toga crno-beli iz Humske, ređali prilike, ali se domaćin uspešno branio. Koliko je Partizan bio dominantan u do odmora, svedoči činjenica da je prvi i jedini šut ka Nemanji Stevanoviću uputio njegov prezimenjak Miladin tek u 25. minutu, međutim, odbrana Parnog valjka je rutinski to zaustavila.

U nastavku je prvi zapretio Čukarički, koji je odmah na startu drugog dela imao odličnu šansu preko Jovana Lukića, njegov šut po sredini gola je izblokirao Miletić. Već u 56. minutu Brđani su mogli do spektakularnog vođstva, kada je Ndiaje sa 19 metara silovitim udarcem "polomio" prečku Stevanovićevog gola.

ČUKARIČKI - PARTIZAN 0:0 (0:0)

Stadion: Čukaričkog.

Sudija: Novak Simović (Lovćenac).

Žuti karton: Kovačević (Čukarički).

ČUKARIČKI: Mićović – Stevanović, Kovačević, Šapić, Roganović -  Mijailović, Kovač - Čolović (66. Savić), Lukić, Ndaje (89. Agatonović) - Rakonjac.

PARTIZAN: Stevanović – Miljković (68. Živković), Vujačić (79. Saničanin), Miletić, Urošević – Zdjelar, Jojić – Terzić (59. Jović), Natho (68. Marković), Menig – Rikardo.

Do kraja susreta nije bilo prevelikih uzbuđenja. Najbolju šansu da donesu pobedu Partizanu, imali su Rikardo i Menig. Napadač je u 84. minutu glavom šutirao preko gola, dok je projektil Meniga nakon samo 60 sekundi, sa ivice šesnaesterca, sjajnom odbranom ukrotio Mićović.

U preostalim trenucima do kraja meča rezultat se nije menjao, pa je Parni valjak "ukočio" pred 167. Večiti derbi i odlazak na Marakanu u duelu koji može da reši šampionsku trku.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

TOK MEČA

KRAJ UTAKMICE! Čukarički je iznenadio Partizan remiziravši bez golova - 0:0!

90. minut - Igraće se još pet minuta sudijske nadoknade vremena.

86. minut - Sjajan prodor i udarac Meniga i još spektakularnija odbrana Mićovića, koji je fenomenalnom intervencijom sačuvao svoj tim!!! Kakva šansa za crno-bele!!!

84. minut - Ponovo Rikardo!!! Posle ubačene lopte sa peterca je Gomeš loptu zahvatio glavom, ali kao i u 4. minutu nije imao sreće, pošto je njegov udarac završio tik iznad prečke.

82. minut - Loptu je u šesnaesterac poslao Nemanja Miletić, Menigov udarac glavom odbrana Čukaričkog poslala u korner, posle kojeg je Menig centirao, a zadnja linija Brđana otklonila opasnost.

80. minut - Nove promene u Čukaričkom: Kovačević je izašao, ulazi štoper Uroš Drezgić, dok je Mihajlo Spasojević zamenio Rakonjca.

79. minut - Vujačić je ustupio mesto Siniši Saničaninu, zbog blažeg bola koji je osetio.

78. minut - Posle centaršuta Lazara Markovića, Stevanović je grudima vratio loptu Mićoviću.

76. minut - Dobar šut Rakonjca, ponovo je tukao po sredini gola iz prodora, odlično postavljeni Stevanović je lako ukrotio njegov pokušaj.

70. minut - Tek što je ušao, Marković se našao u silovitom prodoru, ali ga je sustigao Kovačević i oduzeo loptu kapitenu Parnog valjka.

68. minut - Dvostruka promena u Partizanu: Miljković je izašao, ušao Živković, a Natha je zamenio Lazar Marković.

66. minut - Menja i Saša Ilić. Umesto Stefana Čolovića na terenu je Milan Savić.

65. miinut - Najbolja šansa za Partizan u drugom poluvremenu: Menig je centrirao, Rikardo pobegao Kovačeviću i u skoku šutirao glavom, nekoliko santimetara iznad prečke.

64.minut - Žuti karton za Nemanju Jovića.

59. minut - Završen je meč za Nikolu Terzića, umesto njega ulazi saigrač i iz mlade reprezentacije Srbije Nemanja Jović.

56. minut - Korner za Čukarički izveo je Mijailović, očistili su fudbaleri Partizana loptu koja je stigla Ndiajeu, Senegalac je opalio raketu sa 18-19 metara i "polomio" prečku Stevanovićevog gola! Kakva šansa za Brđane!!!

49. minut - Najpre je bivši igrač Zvezde Srđan Mijailović osujetio napad crno-belih, da bi već u narednoj akciji udarac Jojić fijuknuo pored Mićovićeve stative.

47. minut - Tek druga, ali najbolja prilika za Čukarički, šut Jovana Lukića, posle asistencije Ndiajea, lopta je išla po sredini gola, ipak, Nemanja Miletić je na vreme uklizao i izbacio u korner.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Završeno je prvo poluvreme na Banovom brdu, bez golova, uprkos velikom pritisku Partizana.

45. minut - Igraće se još minut nadoknade u prvom poluvremenu.

44. minut - Žuti karton za Rakonjca posle faula nad Nemanjom Miletićem. Ali ne zbog prekršaja, već što je prigovorio sudiji Simoviću.

39. minut - Terzić je probio po boku i poslao loptu u šesnaesterac Nathu, čekao je Izraelac dugo, posle Mićovićeve greške, i prilika za vođstvo je propala.

35. minut - Ponovo je Rikardo bio pred golom Mićovića i zavrnuo loptu ka Menigu, ali su uhvaćeni u ofsajd poziciji, pa i da je Partizan postigao pogodak, ne bi bio priznat.

33. minut - Sjajna lopta Natha ka Rikardu, koji je bio u kontri, ipak, stigli su ga protivnički fudbaleri i zaustavili najboljeg strelca Superlige.

30. minut - Nova velika prilika za crno-bele. Rikardo je asistirao Menigu koji je odmah šutirao, lopta je išla ka golu, međutim, Senegalac Ndaje je na vreme odreagovao i izblokirao već viđen pogodak.

28. minut - Jojićev pokušaj iz daljine, šutirao je sa nekih 19 metara, međutim, izblokiran je i Partizan će dobiti korner. Izveo ga je Terzić i tukao pravo u gol, ali se Mićović nije dao iznenaditi.

25. minut - Konačno je i Čukarički uputio šut ka golmanu Stevanoviću, učinio je to njegov prezimenjak Miladin, ali ga je izblokirao Igor Vujačić.

21. minut - Izveo je korner Partizan, nastala je gužva u šesnaestercu Čukaričkog, šutirao je Zdjelar sa ivice kaznenog prostora, ali veoma neprecizno.

17. minut - Veliku šansu imao je Jojić, posle fenomenalnog dodavanja bez gledanja Natha, ali je presporo odreagovao i šutirao, međutim, bio je izblokiran od strane Roganovića.

13. minut - Centaršut Terzića ka Gomešu, ali je Mićović bio priseban i istrčavanjem pokupio loptu.

Foto: Starsportphoto

 

11. minut - Žuti karton za fudbalera Čukaričkog Bojana Kovačevića, ali su sa klupe crno-belih skočili smatrajući da je on bio poslednji igrač u odbrani domaćina i da je zaslužio isključenje.

Ljut je trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je veoma ljut posle odluke iz VAR sobe da se Kovačeviću ne dodeli direktan crveni karton.

Foto: Starsportphoto

 

6. minut - Sada je pokušao i Urošević, nije to bio ni šut ni centaršut beka crno-belih, koji je završio daleko od željenog mesta.

4. minut - Kakva šansa za Rikarda Gomeša!!! Zicer, još bolja nego prethodna prilika za Meniga, poslao je "po burek" Kovačevića, a onda šutirao pored nemoćnoig Mićovića, lopta je okrznula stativu i otišla pored stative.

2. minut - Prva šansa za Partizan, Kvinsi Menig je iz okreta šutirao, ali je lopta otišla pored gola.

1. minut - Utakmica je počela.

19.06 - Utakmica počinje svakog trenutka.

19:00 - Navijači Partizana su ovacijama dočekali izlazak na teren Saše Ilića.

18:36 - Partizan će sa druge pozicije ući u plej-of, što znači da će naredne subote biti gost na Marakani u 167. Večitom derbiju.

Da bi Crvena zvezda došla u Humsku potrebno je da se desi čudo, jer na nekih petnaestak minuta pre kraja meča sa Kragujevčanima ima ubedljivo vođstvo od 3:0.

18:31 - Posetimo se šta je šef struke crno-belih rekao pred okršaj sa velikim prijateljem i nekadašnjim saigračem u Humskoj, legendarnim kapitenom Parnog valjka Sašom Ilićem.

- Očekujem neizvesnu utakmicu. Agresivnu igru Čukaričkog, intenzivna su ekipa, mlada, dosta potentna i fizički dominantna. Čeka nas zahtevna utakmica. Imaju dosta brzih igrača u sredini, Lukića, Kovača i Mijailovića, to je njihova osovnina! Svi su zdravi osim Obradovića, a da li su i spremni, videćemo posle današnjeg treninga - istakao je trener Partizana.

O novom susretu sa Ilićem kaže:

- Nismo se videli ni čuli od prošle utakmice. Ovaj naš posao je tenzičan, svako se bori za sebe. Njemu, naravno, želim sve najbolje, dobro gura i dobro radi, a videćemo se sutra na terenu- istakao je Stanojević.

18:05 - Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da u današnjem meču od početka pruži priliku Nemanji Miletiću pre Siniše Saničanina, koji je igrao u prethodnim utakmicama. 

Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti tekstualni prenos utakmice Čukarički-Partizan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 2 godine

Hoće li neko oterati više ovog Stanoja, dojadio je već i Bogu i Grobarima!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija