• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

09:57

ILIEV BEZ DLAKE NA JEZIKU PRED DERBI: Kuda ide ovo ludilo? Katai je majstor fudbala

Starsportphoto

Partizan

ILIEV BEZ DLAKE NA JEZIKU PRED DERBI: Kuda ide ovo ludilo? Katai je majstor fudbala

Podeli vest

Pred početak plej-ofa Crvena zvezda je na dva boda iznad Partizana, a će na startu doigravanja je večiti derbi (subota,18.00), koji bi sve mogao da reši

Nažalost, fudbal nije u prvom planu, jer se već nedeljama priča o sudijama, spornim situacijama, pogrešnim odlukama...

Partizan je tako javno zatražio da Novak Simović ne sudi 167. večiti derbi, dok Crvena zvezda od ranije ima problem sa najboljim srpskim abitrom Srđanom Jovanovićem. 

Sportski direktor Partizana Ivica Ilev nada se da će pištalja u subotu biti poverena najboljem.

- Uvek sam za najboljeg. Zar nije logično? Sećate se: nekad su se isti borili da ne sudi Mažić, tad ubedljivo najbolji. Sad ponovo? Ne kapiram kuda idemo, za šta se zalažemo: napredak, istinu, fer-plej ili prljavštinu? Čovek poslednji derbi odsudi spektakularno, jedina sporna situacija – da li je penal posle igranja rukom Erakovića, nema veze, Partizan pruži podršku jer vidi da je kvalitetan. I oni sad protiv njega? Kuda ide ovo ludilo? Pa ti pritisci, u jednom trenutku, stvarno su urodili plodom, posle sve greške na štetu Partizana - kazao je za Žurnal sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

- Dolazimo u situaciju da igrači moraju da shvate, kroz sve ove godine to su mnogi od njih već učinili, uvek su greške na štetu Partizana. Jednostavno, potrebno je i protiv toga da se bore, da uvek u odnosu na protivnike budu za 20 odsto bolji.

Foto: Starsportphoto

 

 

Kada je reč o fudbalu, Iliev sipa komplimente na račun  Aleksandra Kataija.

- Katai je najdominantiji srpski igrač koji igra ovde. Nema tu govora. U suštini, on im je negde kao Rikardo nama – 50 odsto. Zna se šta je najbolji igrač, koliko znači za ekipu. To vam je tip fudbalera koji, videsmo kroz istoriju, kad igraju i kad ne igraju dobro – daju gol. Imali smo ih i mi i oni. Ne pipnu loptu – zatresu mrežu. Katai je majstor fudbal.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija