• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

22:48 >> 23:09

ZNAMO KAKO ZVEZDINI MEDIJI SPINUJU... Zdjelar udario na NOVINARE nakon remija na Marakani!

Starsportphoto

Partizan

ZNAMO KAKO ZVEZDINI MEDIJI SPINUJU... Zdjelar udario na NOVINARE nakon remija na Marakani!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da savladaju Crvenu zvezdu u 167. večitom derbiju

Ništa još uvek nije rešeno u Superligi Srbije! Iako je današnji večiti derbi najavljivan kao odlučujući ove sezone, ni Crvena zvezda, a ni Partizan nisu uspeli da upišu pobede te će se o titulu odlučivati do poslednjeg kola. 

Istina, Partizan je večeras bio bolji i bliži pobedi, ali je Milan Borjan osujetio dve najbolje prilike crno-belih i sačivao Zvezdu na +2. Imaju za čim da žale u Humskoj, a svestan je toga i kapiten Saša Zdjelar. 

- Ostaje veliki žal, posebno zbog prvog poluvremena. Imali smo mnogo polukontri i kontri koje smo morali daleko bolje da rešimo. Situacija je takva da idemo utakmicu po utakmicu i da se nadamo da će Zvezda kiksnuti negde. To je put kojim moramo da idemo. Što se tiče moje ekipe - sve čestitke. Bili smo dominantni i celokupno bili bolji - rekao je Saša Zdjelar nakon utakmice. 

Iako je do kraja sezone ostalo pet utakmica, utisak je da je šampionat već rešen iako Crvena zvezda ima svega dva boda prednosti u odnosu na Partizan. 

- Svi znamo kako njihovi (Zvezdini) mediji to komentarišu i spinuju. Kada smo bili na plus pet oni su se ponašali kao da je sve okej, a kada je obrnuto ide pisanje sve i svašta. Navikao sam na to da je medijska strana na njihovoj strani i nemam problem sa tim. Imam karakter, borim se i daću sve od sebe da na kraju uzmemo titulu - podvukao je kapiten Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija