• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

17:01 >> 19:55

PARTIZAN POVEO SA BELE TAČKE, pa nastavio da puni mrežu Čuke! Crno-beli nastavljaju da jure ZVEZDU... (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN POVEO SA BELE TAČKE, pa nastavio da puni mrežu Čuke! Crno-beli nastavljaju da jure ZVEZDU... (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekali su Čukarički u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije, sa željom da se revanširaju za remi koji ih je koštao liderske pozicije i uspeli su u tome pobedivši sa 3:1 (1:0)

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili protiv TSC-a (4:0) u Bačkoj Topoli u okviru drugog kola plej-ofa Superlige Srbije i zadali novi zadatak večitom rivalu.

Na željeni način su odgovorili izabranici Aleksandra Stanojevića protiv Čukaričkog! Prelomni momenat meča viđen je u 19. minutu kada je rukom igrao Drezgić u svom šesnaestercu, nakon udarca Natha i sudija je opravdano pokazao na belu tačku, a Izraelac je sigurno izveo jedanaesterac!

Foto: Starsportphoto

 

Na drugi pogodak čekalo se do 49. minuta. Posle centaršuta Natha odbrambeni igrač Čukaričkog je loše intervenisao, Igor Vujačić je bio spreman i prosledio loptu u mrežu...Svega tri minuta nakon drugog, Partizan dolazi i do trećeg pogotka. Ponovo je Natho sjajno odigrao, Rikardo odlično primio loptu i potom je zatresao mrežu sa petnaestak metara..

Igrao se 61. minut kada je Kovač smanjio na 3:1, svojim trećim golom u sezoni! Saničanin je praktično poklonio loptu ofanzivcu gostiju...

Foto: Starsportphoto

 

Partizan je uoči ovog meča bio u seriji od četiri utakmice bez primljenog gola od Brđana, a na stadionu u Humskoj je dobio svaku od prethodih utakmica sa ovim rivalom. Posle razlaza sa Sašom Ilićem, na klupi beogradskog tima je u prošlom kolu debitovao povratnik Milan Lešnjak. Poražen je 2:3 pod TSC-a posle velike greške golmana Novaka Mićovića u nadonkadi, a sada je upisao i drugi poraz. 

U narednom kolu, Partizan dočekuje TSC, dok Čukarički ide na noge Crvenoj zvezdi.

 

PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:1(1:0)

Stadion Partizana                       Sudija: Dejan Trifković 

Strelci: Natho 20 (p), Vujačić 49, Rikardo 51 - Kovač 61

Partizan: Stevanović – Miljković, Vučačić, Saničanin, Lutovac, – Zdjelar, Jojić - Menig, Natho, Terzić - Rikardo. 

Čukarički: Mićović – Stevanović, Šapić, Drezgić, Tošić – Kovač, Mijailović - Belić, Ndijaje, Savić - Rakonjac.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

90. minut - Kraj susreta u Humskoj

81. minut - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović je bio u solo prodoru, lepo je napravio lažnjak, pa šutirao sa nekih 17 metara, ali je bio izblokiran.

77. minut - Jevtović ulazi umesto Natha...

73. minut - Evo sada jednog opasnog napada gostiju, Endijaj se našao u šesnaestercu, ali je preterao sa driblinzima napadač gostiju i defanzivci Partizana su imali lak posao...

65. minut - Višena je sada dobra prilika da raspoloženi Natho ugrozi gol iz slobodnog udarca, ali tukao je samo do živog zida.

61. minut - Kovać je smanjio na 3:1, svojim trećim golom u sezoni! Saničanin je praktično poklonio loptu ofanzivcu gostiju...

55. minut - Iz igre izlaze Menig i Terzić, na terenu u poslednjih pola sata Jović i Holender.

52. minut - GOL! 3:0 za crno-bele! Svega tri minuta nakon drugog, Partizan dolazi i do trećeg pogotka. Ponovo je Natho sjajno odigrao, Rikardo odlično primio loptu i potom je prosledio u mrežu sa petnaestak metara...

49. minut - GOL! Partizan duplira prednost! Posle centaršuta Natha odbrambeni igrač Čukaričkog je loše intervenisao, Igor Vujačić je bio spreman i prosledio loptu u mrežu...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta u Humskoj 

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta, a Partizan odlazi raspoloženiji na odmor! 

43. minut - Malo je nedostajalo da Natho dođe do 10. pogotka u sezoni, a svog drugog na ovom meču! Lopta je završila pored statrive... Ovo je bila najbolja šansa da se prednost Partizana duplira. Posle akcije Meniga i Miljkovića, Izraelac je gađao sa 16 metara...

38. minut-  Pao je Rikardo u šesnaestercu gostiju posle duela sa Drezgićem, naljutio se, razmahao ka sudiji, ali Trifković ostaje pri svojoj odluci da nije bio prekršaj..

Foto: Starsportphoto

 

32. minut- Nema mnogo uzbuđenja, zatišje u poslednjih desetak minuta. Čukarički je za nijansu konkretniji, pokušava da izvrši pritisak, a golman domaćih Stevanović je svaki put bio siguran.

21. minut-  Sada je Menig  probio po boku, probao levom nogom, ali lopta završava pored gola.

20. minut - GOL! Natho je sigurno izveo jedanaesterac!

19. minut - Rukom je igrao Drezgić u svom šesnaestercu, nakon udarca Natha i sudija je pokazao na belu tačku...

Foto: Starsportphoto

 

14. minut - Ostavljen je Zdjelar sam na nekih 25 metara od gola, dobro je šutirao, ali je lopta prohujala pored stative...

12. minut - Pokušao je Natho, ali je bio budan mladi čuvar mreže gostiju Mićović!

8. minut - I više je nego očigledno da se Čukarički neće braniti danas

5. minut - Moglo je sada biti opasno pred golom Partizana, ali se Ndijaje nije dobro snašao posle lepe akcije gostiju! 

3. minut - Malo je nedostajalo da Rikardo dođe do svog 23. pogotka! Odlično je Mićović ukrotio šut Gomeša! Pre ove utakmice Partizan nije postigao gol 225 minuta (od duela sa Loznicom).

Počeo je duel u Humskoj

 

 

17:16 - Prethodni meč današnja dva rivala je obeležila greška sudije Novaka Simovića koji u desetom minutu nije pokazao crveni karton Šapiću koji je kao poslednji igrač odbrane oborio Rikarda. Posle tog meča smenjen je i Saša Ilić zbog izjave na konferenciji vezane za taj događaj.

Foto: Starsportphoto

 

17:11- Na klupi Partizana su Aleksandar Popović, Holander, Pavlović, Baždar, Živković, Jevtović, Ostojić, Brežančić, Jović i Smiljanić.

17:07 -  Igraće gosti sa dva klasična zadnja vezna Mijailovićem i Kovačom. Njima će pomagati Kristijan Belić, što govori da se Milan Lešnjak opredelio za zatvoreniju postavu!

17:06 - Odlučio se trener crno-belih da umesto povređenog Slobodana Uroševića poverenje na poziciji levog beka ukaže Aleksandru Lutovcu. U startnu postavu se vratio i Bibrat Natho, a u njoj nema Marka Jevtovića.

17:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete da pratite dešavanja sa meča Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

I NORMALNO, PENAL ZA PARTIZAN. NA VREME. ŠTO JE SIGURNO SIGURNO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ko su lažni ekolozi pod komandom Sava Manojlovića: Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se  sa "Olujom"! (VIDEO)
Politika

Ko su lažni ekolozi pod komandom Sava Manojlovića: Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa "Olujom"! (VIDEO)

U Loznici se sinoć održao protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta "Jadar" u režiji opozicije i lažnih ekologa. Broj ljudi koji je otišao da ih podrži iznosio je "na mišiće" oko 2.000, a tako mali odziv ne treba da čudi ako se uzme u obzir da su ovaj skup organizovale osobe koje optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa zločinačkom akcijom "Oluja".

29.06.2024

09:39

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija