• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2022

10:15

BURA U SRPSKOJ KOŠARCI! Mijailović potkačio Zvezdu: Liga podređena jednoj porodici... Zašto mi igramo KLS? Da bi neko namestio sebi titulu...

printscreen instagram

Partizan

BURA U SRPSKOJ KOŠARCI! Mijailović potkačio Zvezdu: Liga podređena jednoj porodici... Zašto mi igramo KLS? Da bi neko namestio sebi titulu...

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović opet je pričao o sukobima unutar Košarkaške lige Srbije i prozvao najvećeg rivala - Crvenu zvezdu

Hrvati ne žele da igraju ABA ligu, a predsednik Partizana Ostoja Mijailović nedavno je najavio moguće istupanje iz Košarkaške lige Srbije.

Mijailović prozvao Zvezdu

Crno-beli su praktično bojkotovali uvodne događaje i najavili mogući bojkot Superlige, nezadovoljni pravilnikom. Mijailović je gostujući u "Jutru" na TV Prva objasnio stav Partizana.

- U javnosti izlaze dezinformacije zbog menadžmetna KLS. Ako Partizan istupi to nema nikakav značaj. KLS treba da bude vetar u leđa reprezentaciji. Kari Pešić je došao da bude selektor i ni sam ne zna kada će početo KLS i kada se završava - rekao je Mijailović i dodao da je pporan je format takmičenja.

- Prethodne dve sezone su igrane u kovid formatu. Mi smo došli na predsedništvo gde smo preglasani od FMP-a i Crvene zvezde. Tražili smo da skupština odlučuje o formatu takmičenja, mi igramo po pravilima iz kovid sezona, ovo nisu važeća pravila jer ovo nije kovid sezona.

Foto: Starsportphoto©

Ostija Mijailović opet o istupanju iz KLS

Neko namešta titulu 

Mijailović je indirektno prozvao najvećeg rivala.

- Imamo situaciju da je liga podređena jednoj porodici ili dva kluba. Treba da sednemo da lepo razmislimo, mi smo predlagali da se KLS vrati pod okrilje KSS. Zašto mi igramo KLS? Da bi neko namestio sebi titulu ili da bi pomogli reprezentaciji da osvoji neki trofej? Dok ne budu normalni ljudi seli i iskorenili kancer iz našeg sporta nikada nam neće biti bolje.

Željko Obradović nije bio na zvaničnoj konferenciji KLS uoči početka lige.

- Željko je tada imao trening i mislim da je to mnogo bitnije. Mislim da bi trebalo svi da sednemo jer je košarka jako važan segment života u Srbiji i da vidimo u kom pravcu treba da ide naša liga. Da ide sve u korist dva kluba ili za interes srpske košarke. Ko je osudio Beronove korake? Tu su nam oduzeli pobedu na takav način i to niko nije osudio. Mi sada dolazimo u situaciju da budemo primorani na nešto zbog nekoga. Mi smo Partizan, imamo armiju navijača i nećemo dozvoliti da neko potire pod sa nama.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
140266

pre 1 godinu

Koliko laži ovaj čovek može izraći a da netrepne. Sam KSS je rekao da su iz partizana saglasni sa Pravlinikom sa tekuću sezonu,jer smu umislili da će osvojiti ABA ligu i biti prvi na kraju sezone .Sada kad to nisu ostvarili kukaju a doveli igrače po njihovom zankikiriki i ostale semenke,a ti igrači nedobijaju redovno plate pa tako i igraju,a i banane nešto prestale dolaziti iz Bara.

Cole5

pre 1 godinu

nema vise lopovluka svaki dinar koji se dobije od drzave mora se opravdati do poslednje pare a on i njemu slicmi sa navikli da drape a rezultati nikakvi. doveli su obradovica i pomislili da ce svi zbog togada da se useru u gace i da ce oni da vladaju Srpskom kosarkom. Ne znam sta je Obradovicu da dodje u da pukne ko gnila kruska, zar je postao toliko senilan da je zaboravio ko u srpskom klupskom sportu sastavla ekipe i daje naloge koliko ce koji igrac igrati... dok sa iz srpskog ekipnog sporta ovakvi likovi poput ovog nekromancera kao i njegovih pandama iz drugih klubova ne utamnice za silne pronevere i kradje nas klubski sport ce tavoriti. pa i vaterpolo kao i zemsku odbojkasku reprezentaciju drze igraci koji igraju u inostranstvu, tamo gde je interes kluba iznad interesa mrnadzera, a ne kao kod nas gde menadzerska mafija vedri i oblaci. na kraju ako ovaj nekromancer zeli da partizan izadje iz srpske kosarke, ja bi im omogucio da to ucine pa nek idu u hrvatskujer im je mesto tamo i da bi svaki dan odlaze na grob svog predsednika da odaju pocast....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija