• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

20:48 >> 21:14

KAO ŠTO JE INFORMER I NAJAVIO! Stanojević OTIŠAO iz Partizana!

Starsportphoto

Partizan

KAO ŠTO JE INFORMER I NAJAVIO! Stanojević OTIŠAO iz Partizana!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u finalu Kupa Srbije od večitog rivala Crvene zvezde rezultatom 1:2, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević odlučio je da napusti klupu srpskog viceprvaka

Tokom izjave posle Večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić", Stanojević je rekao da je doneo odluku, ali da ne želi da je sada saopštava.

Ipak, šef struke Parnog valjka saopštio je klupskom rukovodstvu da neće više biti trener Partizana.

Stanojević je ovu odluku doneo i mnogo pre kraja prvenstva i Kupa Srbije, kao što je "Informer" i pisao, a sada je ona samo postala zvanična.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

Sada već bivši trener crno-belih je "presekao" iz moralnih razloga, baš kao i pre tačno godinu dana kada je vrhuški Partizana ponudio ostavku, ali su ga tada odgovorili od te ideje i pružili podršku za novi ciklus.

Tokom zime, Stanojević je stavio paraf na dvoipogodišnju vernost crno-belima, ali je posle osvajanja drugog mesta sa rekordnih 98 bodova osvojenih na toj poziciji, naglasio da nema više perspektivu u "borbi sa vetrenjačama".

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković

Aleksandar Stanojević je još pre ove utakmice bio kivan na greške arbitara koje su donele štetu Partizanu u utakmicama protiv Napretka u Humskoj i Čukaričkim, kojim su crno-beli izgubili lidersku pred plej-of, a potom i titulu, remiziravši sa Zvezdom, dok su u poslednjem meču izgubili od večitog rivala u Kupu Srbije, pa su tačno dvogodišnje bez pobede u najvećoj srpskoj utakmici.

Rukovodstvu Partizana ostaje da u narednom periodu, u što kraćem roku, pronađu Stanojevićevog naslednika, obzirom da će igrači moći da uživaju u letnjoj pauzi nešto manje od tri nedelje.

Nadali su se u Humskoj da bi trijumfom u Kupu Srbije "ubediti" Stanojevića da promeni odluku i nastavi započetu misiju, ali je Parni valjak i u trećoj sezoni zaredom ostao "praznih šaka", što se nije dogodilo 31 godinu! Samim tim je odluka Aleksandra Stanojevića bila moralne prirode.

Foto: Starsportphoto

 

Ostaje da se vidi ko će zameniti Stanojevića na užarenoj klupi crno-belih, ipak, na koga god da padne izbor, imaće više nego delikatan zadatak. Ne vruć, nego "vreo krompir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17