• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

17:03

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Nathova poruka ODJEKNULA Humskom!

Starsportphoto©

Partizan

GROBARI, OBRATITE PAŽNJU! Nathova poruka ODJEKNULA Humskom!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana ostali su bez ijednog trofeja ove sezone, ali i trenera, pošto je Aleksandar Stanojević posle poraza u finalu kupa od Crvene zvezde dao ostavku

Među nazapaženijim pojedincima, u bledoj sezoni crno-belih, bio je Bibras Natho.

Iskusni vezista naglašava da je ponosan na svoj tim, saigrače i trenere, uprkos činjenici da nisu osvojili bar jedan pehar.

Izraelac je, ujedno, uputio poziv navijačima da u sledećoj sezoni dolaze na stadion i pomognu njegovim saigračima da Partizan bude još jači, dok će oni pružati maksimum da vrate trofeje u Humsku.

- Završili smo sezonu bez trofeja, ali želim da kažem, posebno sada, da sam ponosan što sam deo ovog tima koji je imao sjajnu godinu sa 98 bodova osvojenih u ligi, finalom Kupa i plasmanom u 16 najboljih u Ligi konferencija. Hvala svim mojim saigračima i sjajnom stručnom štabu. Znam da nećemo odustati i da ćemo biti jači i puni energije da osvojimo sve trofeje sledeće sezone. Nadam se da će naši navijači puniti stadion i podržati nas, jer zajedno smo jači! - oglasio se Natho na Instagramu.

 

Očekuje se da naredna sezona Superlige bude daleko neizvesnija, jer će osvajač titule direktno ići u grupnu fazu Lige šampiona.

U međuvremenu, Partizan čeka veliko spremanje, jer će osim naslednika Aleksandru Stanojeviću, morati da renoviraju igrački kadar, obzirom da "pola tima" napustiti Humsku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Xxx

pre 1 godinu

Znači novinari pišu za partizanovce grobari. Nadam se da ćete ove dole zvati Cigani.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija