• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

12:10

OTIŠAO IZ PARTIZANA USRED FINALA! Stigao kao veliko pojačanje, pa napustio Beograd!

Starsportphoto

Partizan

OTIŠAO IZ PARTIZANA USRED FINALA! Stigao kao veliko pojačanje, pa napustio Beograd!

Podeli vest

Rodions Kuruc više nije sa ekipom Partizana. Vratio se u Letoniju

Košarkaš je napustio crno-bele usred finala ABA lige, nakon dva meča Zvezda vodi sa 2:0, dok je treći meč na programu u sredu. 

Krilni košarkaš je dobio dozvolu da napusti Srbiju i trenutno je u rodnoj zemlji, u Rigi gde individualno trenira. Na Instagramu je objavio snimak iz teretane u Letoniji i tako potvrdio da više nije u Beogradu.

Već duže vreme ne igra i nije u planovima trenera Željka Obradovića. Poslednji put na parketu je bio još 6. marta kada je protiv Crvene zvezde ubacio dva poena za 11 minuta u igri.  U Evrokupu nije igrao od 9. februara i duela protiv Andore, a onda izostao sa mečeva protiv Lijetkabelisa, Metropolitena, Šlonska, Trenta i na kraju Burse koja je eliminisala crno-bele u osmini finala.

Foto: Starsportphoto

Kuruc napustio Partizan

Ukupno je odigrao svega 14 utakmica u svim takmičenjima, a u proseku je imao nepunih pet poena po meču.

Kuruc je stigao u Partizan sa pedigreom bivšeg igrača Barselone, kao i NBA timova: Bruklina, Hjustona i Milvokija. Sa Partizanom ima dvogodišnji ugovor, ali će on najverovatnije uskoro biti raskinut.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija