• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

18:34

NAJAVLJENO - UČINJENO! Partizan doneo ŠOKANTNU ODLUKU! Crno-beli NE IGRAJU domaće prvenstvo!?

printscreen instagram

Partizan

NAJAVLJENO - UČINJENO! Partizan doneo ŠOKANTNU ODLUKU! Crno-beli NE IGRAJU domaće prvenstvo!?

Podeli vest

Partizan je blizu odluke da ne nastupi u poslednjem takmičenju sezone, plej-ofu Košarkaške lige Srbije

Klub koji sa klupe vodi najtrofejniji evropski trener Željko Obradović nezadovoljan je faktom da će se domaćinstva i parovi polufinala KLS plej-ofa određivati na osnovu plasmana u regularnom toku ABA lige, potpuno drugog takmičenja.

Sama atmosfera u redovima crno-belih je trenutno takva da neće da nastupe u domaćem prvenstvu, međutim, i dalje je otvorena opcija da crno-beli promene odluku posle konsultacije sa „višim instancama“.

Partizan bi u polufinalu trebalo da igra protiv FMP-a, dok se Crvena zvezda sastaje sa Megom, a oba meča na programu su u petak. Prvi bi trebalo da izađu na parket crno-beli od 18 časova.

- U domaćoj ligi se ne poštuju Statut i zakonska akta koja su doneta. Protiv Statuta KLS je da se igraju samo polufinale i finale. Imamo situaciju gde FMP i Crvena zvezda zahtevaju da se promeni format takmičenja. Sa druge strane je i ta odluka da boljeplasirani u regularnom delu ABA lige ima prednost domaćeg terena u tom formatu takmičenja. U ovom trenutku mogu da kažem da mi definitivno nećemo igrati KLS ukoliko budemo došli u situaciju da nas neko primorava da igramo finale gde će prednost domaćeg terena imati neko ko je jedan deo takmičenja ABA lige završio kao bolje plasirani. Možemo da igramo šta god: fajnal for, da imamo žreb… Sve što je fer-plej, možemo da prihvatimo. Ali da neko sebi pravi prednost tako što je privatizovao ligu, Partizan u tome neće učestvovati - rekao je pre dva meseca predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

U sredu je održan sastanak predstavnika klubova i takmičenja, ali Partizan nije imao predstavnika na tom zboru.

Titulu brani Crvena zvezda, koja je u finalu plej-ofa prošle godine ukupnim skorom 2:1 savladala Megu, sa kojom se sada sastaje u polufinalu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 1 godinu

Jadan ŽOC, nikako da bude shvaćen ... ...traži izgovore za svoje greške, jer je previše bogat da ih prizna !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija