• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

20:35

PARTIZAN SVE JAČI! Stigao je! Ljubimac Grobara PONOVO u Humskoj!

Partizan

PARTIZAN SVE JAČI! Stigao je! Ljubimac Grobara PONOVO u Humskoj!

Podeli vest

Bivši fudbaler Partizana Svetozar Marković pojačao je redove kluba iz Humske, iz koga se pre tri godine otisnuo u grčki Olimpijakos

Partizan je konačno uspeo da se dogovori sa upravom Olimpijakosa, pa će stameni štoper ponovo zaigrati u Humskoj, jer je uprava srpskog viceprvaka otkupila njegov ugovor od pirejskih crveno-belih.

Marković je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, što je potvrđeno na društvenim mrežama.

Podsetimo, Marković je leta 2019. godine napustio crno-bele i potpisao petogodišnji ugovor sa Olijem, koji je isplatio crno-belima obeštećenje od 1.500.000 evra, plus 10 odsto od dalje prodaje.

Srbin se nije privikao na novu sredinu i u jakoj konkurenciji izgubio poverenje stručnog štaba, pa je usledila pozajmica Larisi, za koju je odigrao 13 utakmica, dok je prošlu sezonu proveo na novoj pozajmici i to upravo u Partizanu, u kome se vratio u fudbalski život i vratio na velika vrata u Grčku.

 

Povratak u Pirej je bio odličan, ali ponovo je pao u drugi plan, pa je grčki velikan pokušao da ga proda ili pozajmi Anortozisu iz Famaguste, što je sam Marković odbio naglašavajući želju da se vrati u matični klub, pa je na kraju transfer realizovan.

Zbog lošeg odnosa sa Grcima i konstantnom "maltretiranju", Svetozar Marković je podneo tužbu protiv Olimpijakosa zbog mobinga, jer je bio izložen psihičkom maltretiranju, morao je da trenira u ranim jutarnjim časovima, da bi prihvatio opcije za promenu sredine koje mu je nudio grčki klub.

Njegova tužba je dodatno ubrzala rastanak sa crveno-belima iz Pireja. To je Partizan iskoristio i realizovao konačan transfer novog-starog lica u Humskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija