• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fk partizan

05.07.2022

11:10

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE, SVI U HUMSKU! "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan"

Printscreen You Tube

Partizan

PARTIZAN ZOVE NAVIJAČE, SVI U HUMSKU! "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan"

Podeli vest

Partizan u subotu (9. jul) startuje u novoj sezoni utakmicom protiv Javora (20.00) u Ivanjici na otvaranju Superlige

Fudbalski klub Partizan poziva sve svoje navijače da dođu u četvrtak sa na promociju sezonskih karata i druženje sa igračima crno-belih. Pozivaju se stariji navijači da povedu i decu.

Prisutni će imati priliku da se slikaju sa svojim ljubimcima, a pored igrača tu će biti i kompletan stručni štab na čelu sa šefom Ilijom Stolicom.

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana na pripremnoj utakmici


Promocija počinje u 12:55, na južnoj strani stadiona, pored crno-belog parnog valjka!

Iz redova tima iz Humske ovu akciju su nazvali "Sa kolena na koleno, uz naš Partizan". Crno-beli su se oglasili povodom ove akcije.

- Kako bismo svi zajedno pokrenuli 'Parni valjak' u novoj sezoni i gurali ga u svakom narednom kolu do pobeda, pozivamo te da u četvrtak 07.07.2022. godine, zajedno sa svojim najbližima – decom, unucima, prijateljima, rođacima – dođeš na promociju sezonskih ulaznica i zajedničko druženje sa našim igračima, stručnim štabom i šefom Ilijom Stolicom, gde ćeš uz mogućnost zajedničkog fotografisanja imati priliku i da kupiš sezonske ulaznice za sve tribine - stoji u objavi FK Partizan.

 

 

Akcija "S kolena na koleno" biće organizovana u četvrtak od 12.55 na južnoj strani stadiona Partizana, pored crno-belog parnog valjka. Cene sezonskih karata su sledeće:

Jug 4.000 dinara, cena sa poputom 3.000 dinara
Istok 6.000 dinara, cena sa popustom 5.000 dinara
Zapad bočni delovi tribina, 7.000 dinara, cena sa popustom 6.000 dinara
Zapad ulaz E je porodična tribina, cena sezonske ulaznice za dete do 12 godina je 2.000 dinara
Zapad centar 8.000 dinara, cena sa popustom 7.000 dinara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija