• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

23:09

PARTIZAN OSTAO BEZ KAPITENA! Crno-beli žestoko OSLABLJENI!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN OSTAO BEZ KAPITENA! Crno-beli žestoko OSLABLJENI!

Podeli vest

Kapiten rukometaša Partizana Nemanja Živković dogovorio je saradnju sa AEK-om iz Atine

Imali su crno-beli prethodne sezone najviše ambicije i ciljeve. Želeo je Partizan da ostavi što bolji rezultat u SEHA ligi, ali je zbog rata u Ukrajini ona prekinuta, dok u ARKUS ligi Vojvodina nije prepustila tron beogradskom velikanu. 

Ambicije u Humskoj ostaju iste, ali će Partizan novu sezonu dočekati u izmenjenom sastavu. Kapiten tima Nemanja Živković dogovorio je saradnju sa AEK-om iz Atine te je završio svoj drugi mandat u crno-belom dresu. 

- Nisam mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu AEK-a. Srećan sam što sam deo tako velike porodice. To je korak više u mojoj karijeri i spreman sam za nove izazove. Kada sam pre nekoliko godina došao na odmor u Grčku, imao sam lepe uspomene. Sviđa mi se kao država, dok se poklapamo kao narodi, Srbi i Grci. Što se tiče adaptacije, mislim da u Atini neću imati problema, pošto sam iz Beograda, jednako velikog grada. Moj lični cilj, a siguran sam i mojih saigrača, je da ostvarimo što više pobeda i osvojimo trofeje. Nadam se da ću se odmah prilagoditi željama trenera i imati veliko učešće u timu koji će osvajati titule. AEK je ogroman tim, sa sjajnom istorijom i sjajnim navijačima. Nešto što mi je veoma važno. Daću svu svoju energiju za ove divne navijače. Idemo AEK - rekao je Živković. 

 

 

Tokom karijere je igrao i za Železničar iz Niša i slovenački Sloven Gradec. Pre njega su klub napustili srednji bek Đorđe Pisarić i golman Andrej Čolović. Partizan će u narednoj sezoni igrati u EHF kupu, kao i Vojvodina, pančevački Dinamo i kragujevački Radnički.

Podsećamo, Živković je za Partizan nastupao od 2012. do 2018. godine, a u crno-beli tabor došao je iz Sinđelića. Nakon epizode u Sloveniji vratio se u Humsku, ali je sada ponovo došalo do kraja saradnje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija