• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

07:20

PAKLEN ŽREB ČEKA PARTIZAN! Rival stiže iz Lige šampiona!

Starsportphoto

Partizan

PAKLEN ŽREB ČEKA PARTIZAN! Rival stiže iz Lige šampiona!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan jedini je predstavnik Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Žreb za Ligu Evrope biće održan u 13 časova u Nionu. Partizan  već zna četiri potencijalna rivala. Tačnije biće to jedan od dva poražena tima parova koji igraju kvalifikacije za Ligu šampiona u stazi nenosioca: Dinamo Kijev - Fenerbahče, Midtjiland - AEK Larnaka.

Niko ne želi Fenerbahče

Utakmice trećeg kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta, pobednik dvomeča u rukama sigurno ima grupnu fazu Lige konferencije, dok će poraženi morati u plej-of trećeg po rangu evropskog takmičenja.

Midtjiland i AEK Larnaka igraju svoje mečeve 19. i 26. jula, dok su utakmice predstavnika Ukrajine i Turske na programu 20. i 27. jula.

Partizanu je nedavno igrao na pripremama sa Fenerbahčeom, koji je tada pobedio nakon velike greške golmana Nemanje Stevanovića. Turci su definitivno nepoželjan rivak, dok je čini se AEK iz Larnake najslabiji predstavnik od četiri ponuđena.

Foto: Starsportphoto©

 

Ukoliko Partizan stigne do poslednje prepreke, protivnik će biti neko od sledećih timova Gent (Belgija), Austrija Beč, Harts (Škotska), Omonija (Kipar), Sivas (Turska), Dnjepar (Ukrajina), Silkeborg (Danska). Ako je prođu ovu prešreku puleni trenera Ilije Stolice igraće  poslednje kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra
Hronika

Novosadska policija rasvetlila ranjavanje iz decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo teško ubistvo u pokušaju, počinjeno 9. decembra prošle godine i uhapsili dvojicu osumnjičenih, N. K. (56) i S. K. (27) iz ovog grada.

10.05.2024

12:04

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija