• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2022

10:28

SVI U EVROPI ZNAJU KO JE OBRADOVIĆ, ŽELIM DA BUDEM KAO ON, DA RAZMIŠLJAM KAO ON! Grk je zbog Žoca u Partizanu!

kkpartizan

Partizan

SVI U EVROPI ZNAJU KO JE OBRADOVIĆ, ŽELIM DA BUDEM KAO ON, DA RAZMIŠLJAM KAO ON! Grk je zbog Žoca u Partizanu!

Podeli vest

Janis Papapetru stigao je u Partizan pre svega zahvaljujući treneru Željku Obradoviću

Janis Papapetru kaže da je vrlo brzo odlučio da iz Panatinaikosa dođe u Beograd.

- Kada sam rekao agentu da sam zainteresovan, tada me je trener Obradović pozvao. Nismo dugo razgovarali, ali vrlo brzo smo shvatili da slično razmišljamo i slično očekujemo. Jednostavno svi u Evropi znaju ko je i šta je trener Željko Obradović. Iskren da budem, njegov poziv je za mene motivacija jer želim da razmišljam kao on, da budem posvećen kao on. Osetio sam to preko telefonskog razgovora, a verujem da će biti odlično i kada budemo krenuli da radimo na parketu - kazao je Janis za Mozzartsport.

- Trener Obradović je neko ko osvaja titule, a isto to želim i ja i biće mi čast da budem povezan sa njim.

Foto: Printscreen You Tube

Janis Papapetru

Pored Janisa Papapetrua, Partizan je za sada angažovao i Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija.

- Ono što mi je odmah jasno je da smo popunjeni na svim pozicijama. Imamo raznovrsne igrače koji su pokazali kvalitet tokom godina. Partizan možda nema najveći budžet ili najskuplju ekipu u Evropi, ali sam uveren da možemo da budemo najborbeniji i sa navijačima koji su naširoko poznati. Naravno čeka nas veliki rad, sve će biti proces, ali tako se stvaraju velike ekipe koje mogu da igraju protiv bilo koga -  istakao je Papapetru.

Papapetru je do 2018. bio član Olimpijakosa, ali je te godine odlučio da pređe u Panatinaikos, što je proizvelo veliki "zemljotres" na košarkaškom tržištu u Grčkoj

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija