• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

11:24

STOLICA POSLAO JASNU PORUKU: Daleko je Evropa!

fkpartizan.rs

Partizan

STOLICA POSLAO JASNU PORUKU: Daleko je Evropa!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Ilija Stolica izjavio je da svi u Humskoj misle samo na predstojeći meč sa TSC-om u trećem kolu Superlige Srbije

Partizan će u 3. kolu kvalifikacija za LE igrati sa poraženim iz duela izmedju danskog Midtjilanda i kiparskog AEK-a.

U prvom meču odigranom u Danskoj bilo je 1:1, a revanš duel je naredne nedelje na Kipru.

Foto: Starsportphoto

 

- Još je rano. Gledali smo prvi meč na TV, kao i svi u ljudi u klubu. Nama je fokus na ozbiljnog protivnika koga imamo u subotu, a to je ekipa TSC-a. Mečevi u Evropi su realno daleko. Videli smo da su Midtjiland i AEK ozbiljne ekipe. Nisam ni jednog sekunda pomislio na treće kolo kvalifikacija za LE. Mislićemo na našeg protivnika u Evropi kada dodje vreme za too. Sada je poenta na TSC. Daleko je Evropa - rekao je Stolica za Tanjug na predstavljanju novih garnitura " dresova za aktuelnu sezonu.

Partizan će u subotu na svom terenu od 21 čas igrati sa ekipom TSC-a u 3. kolu SLS. Dueli trećeg kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

sa ovim timom ne da je daleko ,nego sei ne nazire,odbrana najgora ikada

sledeća vest

Vesti

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN
Politika

Vučić odlikovao stalnog predstavnika UAE pri UN

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je danas u Njujorku Orden srpske zastave drugog stepena Muhamedu Isi Abušahabu, izvanrednom i opunomoćenom ambasadoru, stalnom predstavniku Ujedinjenih Arapskih Emirata pri UN.

27.09.2024

15:43

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Šta je to "Vouk" (ne)kultura?

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se 22.09.2024. na drugoj plenarnoj sesiji Samita o budućnosti u sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku. Održao je sjajan govor o tome kako Srbija ne želi da žrtvuje svoje tradicionalne vrednosti, istovremeno kritikujući „Woke“ („Vouk“ pokret).

27.09.2024

15:29

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija