• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

26.07.2022

07:31

STOLICI EVROPA KROJI SUDBINU! Ako Partizan ispadne od Danaca ili Kiprana, TRENER ODLAZI!

Starsportphoto

Partizan

STOLICI EVROPA KROJI SUDBINU! Ako Partizan ispadne od Danaca ili Kiprana, TRENER ODLAZI!

Podeli vest

Uprkos lošem startu Partizana u Superligi, čelnici kluba nisu ponudili ostavke, a trener Ilija Stolica vodiće ekipu na startu kvalifikacija za Ligu Evrope * Iz kluba demantovali sukob unutar sportskog sektora

Ostaće Ilija Stolica (44) na klupi Partizana najmanje dok ne prođe prvi evropski izazov, saznaje Informer! Čelnici kluba i trener crno-belih na žestokom su udaru posle drugog uzastopnog kiksa u Superligi, pošto navijači traže njihove ostavke i promene u upravi iz korena!

Remi sa Radničkim u Nišu (3:3), a potom i kod kuće sa TSC (0:0) upalili su crveni alarm u Humskoj. "Parni valjak" već posle tri odigrane runde zaostaje četiri boda za Crvenom zvezdom, a za vikend ga čeka novo teško gostovanje u Novom Pazaru. Ukoliko se nešto pod hitno ne promeni, srpskom viceprvaku preti opasnost da već početkom avgusta debelo zaostane u trci za titulu, na koju čeka još od 2017. godine.
Popravni

Ukoliko crno-beli ispadnu od Midtjilanda ili AEK Larnake, Stolica će sigurno završiti misiju u Humskoj
Izvor Informera

Na udaru navijača

Zato su i "grobari" besni i zahtevaju konkretne poteze. Na utakmici protiv ekipe iz Bačke Topole transparentom na južnoj tribini dali su poslednje upozorenje rukovodstvu na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem, generalnim direktorom Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ivicom Ilievim. Ostavki još nema, a odlučeno je i da Stolica zasad nastavi da vodi tim. Najveći i ključni test za šefa struke i njegove saradnike biće međunarodna scena.

Foto: Starsportphoto©

Ilija Stolica ostaje u Partizanu



- Pojedini čelnici kluba smatraju da bi treneru trebalo pružiti još jednu šansu. Pre svega, zbog velikog broja novih igrača koji su stigli ovog leta kao posledica rekonstrukcije tima. Niko u klubu nije zadovoljan startom sezone, ali veruju da sve može brzo da se preokrene. Stolica će voditi ekipu i na startu kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Midtjilanda ili AEK Larnake. Međutim, ukoliko Partizan ispadne od Danaca ili Kiprana, njegova misija na klupi biće sigurno završena - kaže izvor Informera blizak dešavanjima u Humskoj.

 

Linta viđen u loži na stadionu

Posle odlaska Aleksandra Stanojevića sa kormila Partizana često se Aleksandar Linta (46) pominjao kao potencijalni kandidat za novog trenera crno-belih. Međutim, on je početkom juna dogovorio saradnju sa Radnikom, ali je Surdulicu napustio posle samo dva kola u Superligi. Ipak, bivši trener kragujevačkog Radničkog i Voždovca viđen je u subotu veče na stadionu u Humskoj, gde je iz lože na istočnoj tribini pratio duel sa TSC. Tako su podgrejane priče o njegovom dolasku na klupu srpskog vicešampiona u slučaju da se pre isteka ugovora prekine saradnja sa Ilijom Stolicom.

 


S druge strane, pojedini domaći mediji tvrde da je raskol nastao upravo u sportskom sektoru. Navodno, Ivica Iliev i Ilija Stolica nemaju isti pogled na dovođenje pojačanja, stil igre i sastav tima, iako su u dosadašnjem toku prelaznog roka u Humsku stigla šestorica novajlija. Zbog svega navedenog trener je od uprave zatražio da sportski direktor bude razrešen dužnosti.

Vazura: Budalaštine

Ima onih koji idu korak dalje i tvrde da je nekadašnji kormilar Voždovca, ljubljanske Olimpije i Vojvodine dobio šansu da vodi Partizan samo zbog predsednika Milorada Vučelića. On je insistirao na njegovom angažovanju umesto Aleksandra Stanojevića i pruža mu i dalje podršku.
Međutim, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura demantovao je navode o bilo kakvom sukobu unutar rukovodstva i stručnog štaba i poručio da to nema veze sa istinom.

- Budalaština. Imali smo sastanak svi zajedno, tako da su spekulacije pojedinih medija netačne. Niko ništa ne zahteva, to nije istina - rekao je Vazura za "Meridijan sport".
 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija