• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

11:48

Bivši fudbaler Partizana LIKUJE zbog OSTAVKE ILIEVA! Odale ga društvene mreže! (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Bivši fudbaler Partizana LIKUJE zbog OSTAVKE ILIEVA! Odale ga društvene mreže! (FOTO)

Podeli vest

Sporski direktor Partizana Ivica Iliev podneo je u petak ostavku na funckiju u klubu, a nekadašnji fudbaler crno-belih, Nikola Ninković, sa oduševljenjem je prihvatio ovu vest

Nekadašnji napadač Partizana je podneo ostavku na funkciju sportskog direktora, a na odlasku je navijačima ostavio pismo i u kratkom obraćanju javnosti obrazložio razloge odlaska. 

Inače, jedan od prvih tranfera koje je kao sportski direktor u Partizanu dogovrio Ivica Iliev je prelazak tada mladog Nikole Ninkovića u Đenovu (u februaru 2016. godine za 550.000 evra). 

Foto: Starsportphoto

 

Godinama kasnije, momak koji je uvek bio temperamentan i na terenu i van njega je obelodanio u jednom intervjuu da je na leto 2018. godine bio blizu povratka u Partizan, a iako nije želeo da imenuje i da kaže koga smatra odgovornim što nije došao u Humsku, sada je kristalno jasno da je to Ivica Iliev.

Foto: printscreen

 

– Uprava je stopirala moj povratak! Osetio sam se poniženim. Poneli su se prema meni kao da nikad nisam bio deo Partizana. Dokazaću im da su pogrešili. Ne bih da imenujem, niti da prozivam, ali zna se ko je u svakom klubu osoba zadužena za dovođenje igrača. Nisu mi ubili želju da ponovo zaigram u crno-belom dresu, samo se to neće desiti u skorije vreme. Otkad sam otišao, maštam da se vratim. Živim za Partizan – poručio je Ninković koji je nakon toga umesto u Partizan otišao u Askoli, a poslednji klub mu je bio Proletera iz Novog Sada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA SE NAJEŽIŠ! PARTIZANOV GOLMAN UBIO DRUGA! Bacio ga u vodu i sutradan odšetao na utakmicu!
Partizan

DA SE NAJEŽIŠ! PARTIZANOV GOLMAN UBIO DRUGA! Bacio ga u vodu i sutradan odšetao na utakmicu!

Karijera legendarnog golmana Partizana Franje Glazera bila je uprljana je događajem koji ga je obeležio za ceo život. Nakon 50 odigranih šampionata Jugoslavije u fudbalu u periodu od 1923. do 1978, sportske redakcije izračunale su da je „najbolji jugoslovenski fudbalski golman svih vremena“ bio upravo ovaj čuvar mreže, ali mu je situacija kada je oduzeo život mladom sportisti promenila život

27.07.2022

20:36

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija