• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

18:14

TAČKA KLJUČANJA U PARTIZANU DOSTIGLA VRHUNAC! Stolici već spremili zamenu! U igri OVA DVA IMENA, a i ljubimac "grobara" je SLOBODAN!

Starsportphoto

Partizan

TAČKA KLJUČANJA U PARTIZANU DOSTIGLA VRHUNAC! Stolici već spremili zamenu! U igri OVA DVA IMENA, a i ljubimac "grobara" je SLOBODAN!

Podeli vest

Ključa u Humskoj! Posle katastrofalnog starta Superlige u kojoj je Partizan u 4. kola osvojio samo 5 bodova, na udaru je trener Ilija Stolica.

Posle poraza u Novom Pazaru (0:1) tačka ključanja je dostigla vrhunac, navodno, već su poznata dva imena koji su kandidati da naslede Stolicu. To su Albert Nađ i Igor Duljaj, saznaje Mozzartsport.

Foto: Starsportphoto

Albert Nađ

Kako sada stvari stoje, mestu šefa struke bliži je Nađ, koji trenutno trenira Partizanovu filijalu, Teleoptik, manje šanse se daju Duljaju, a uz njih dvojicu pominje se i Savo Milošević.

Postoji i još jedna opcija, koju bi navijači Partizana možda i najviše voleli. Posle angažmana u Lokomotivi iz Moskve trenutno je slobodan Marko Nikolić, koji je sa crno-belima osvojio poslednju titulu prvaka Srbije u sezoni 2016/17.

Rasplet se očekuje uskoro. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

dajte da li je moguce da ovakve idiotizme pravite kakav albert nadj kakav duljaj ,daj dovedite pravog trenera ,sta je sa vama ljudi nama treba ozbiljan trener.smenjuj te idiote jos dublje nas uvlace u gluposti

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija