• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

01.08.2022

06:48

PARTIZAN SA NOVIM TRENEROM IDE NA KIPAR! Stolica porazom od Novog Pazara izgubio poverenje svih članova rukovodstva!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SA NOVIM TRENEROM IDE NA KIPAR! Stolica porazom od Novog Pazara izgubio poverenje svih članova rukovodstva!

Podeli vest

Bivši kapiten i sportski direktor crno-belih, Albert Nađ ima najveće šanse da nasledi Iliju Stolicu * Odluka pada danas na sastanku Upravnog odbora, a kandidati su još Igor Duljaj i Savo Milošević

Fudbaleri Partizana definitivno će danas dobiti novog trenera, a najveće šanse da nasledi Iliju Stolicu (44) ima Albert Nađ (47), saznaje Informer!

Konačna odluka biće doneta na sastanku Upravnog odbora, koji će biti održan u popodnevnim časovima. To ujedno znači da će crno-beli sa novim šefom stručnog štaba krenuti put Kipra, gde ih u četvrtak čeka prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK Larnake (17.30)!
U prednosti

Nađ je prvi i najozbiljniji kandidat, jer je iz sistema kluba i ne treba mu mnogo vremena za prilagođavanje
Izvor Informera

Vučelić popustio

Pored nekadašnjeg kapitena i sportskog direktora "parnog valjka", kandidati su još dve legende kluba iz Humske - Igor Duljaj (42) i Savo Milošević (48). Ipak, čuveni vezista, koji od 2019. godine predvodi Teleoptik, trenutno je najbliži tome da sedne na klupu Partizana i pokuša da spreči dalji sunovrat.

Sigurno je to da je Stolica već bivši, jer je porazom u gostima od Novog Pazara u petak (1:0) definitivno izgubio poverenje svih članova rukovodstva.

Foto: FK Partizan

Albert Nađ seda na užarenu stolicu



- Dosad je Ilija imao najveću podršku od predsednika Milorada Vučelića, ali je posle tri uzastopna kiksa u Superligi i on priznao da je vreme za promenu. Članovi Upravnog odbora danas će odlučiti ko će biti novi trener, a prvi i najozbiljniji kandidat je Nađ. Još nije precizirano da li će biti privremeno rešenje ili izbor na duže staze. U igri su i dalje Duljaj i Milošević, ali najveće šanse trenutno ima Albert - otkriva za naš list izvor blizak dešavanjima u Humskoj.

Učio posao u Rakovici i Teleoptiku


 

Igračku karijeru Albert Nađ je počeo upravo u Humskoj, a za prvi tim je debitovao 1992. Nastupao je za crno-bele i u drugom mandatu od 2002. do 2007, a nosio je još dres Betisa, Ovijeda, Elčea, Rostova i Čukaričkog. Bivši vezista je u funkcionere otišao 2009. kada je imenovan za sportskog koordinatora Partizana. U maju 2013. zvanično je postao sportski direktor i na tom mestu se zadržao godinu dana, posle čega se osnovao grupu koja je predložila biznismena Sretena Nikolića za novog predsednika kluba. Međutim, povukao se nakon poraza na izborima od Zorana Popovića. Od 2017. do 2019. bio je direktor i trener niželigaša Rakovice, da bi potom seo na klupu Teleoptika.


Stolica je srpskog šampiona preuzeo početkom juna umesto Aleksandra Stanojevića. Vodio je ekipu na četiri zvanične utakmice u domaćem prvenstvu i ostvario samo jednu pobedu, na premijeri protiv Javora u Ivanjici (4:0). Očajna igra i rezultati protiv Radničkog u Nišu (3:3), TSC u Beogradu (0:0) i već pomenutog Novog Pazara (0:1) doveli su do toga da Partizan već sada ima čak sedam bodova manje od Crvene zvezde.

Nađ odlično poznaje tim

Za njegovu smenu je još pre dve nedelje bio doskorašnji sportski direktor Ivica Iliev. Međutim, tada je presudio Vučelić, pa je Stolica "preživeo". Po najavama iz Humske, sada će morati da preda kormilo Nađu.

- Albert je dugo u Partizanu, kao igrač i kapiten, a obavljao je i razne funkcije usko povezane sa sportskim sektorom. U sistemu je kluba, već nekoliko sezona vodi Teleoptik i bio je jedno vreme pomoćnik Savi Miloševiću u prvom timu. To što dobro poznaje igrače i način rada jedan je od njegovih aduta. Nađu neće trebati puno vremena za prilagođavanje, veliki je motivator, pa čelnici veruju da će on uspeti da trgne ekipu iz krize u koju je upala - kaže izvor Informera.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Uprava napolje! Uvek im je drugi kriv. Niko pametan neće preuzeti trenersku palicu u Partizanu! Predstoji najgora sezona u istoriji Partizana. Stanojević je imao fantastične rezultate, ali je ipak otišao. Shvatio je da pored sve jače i jače Crvene zvezde nema šta da traži. Crvena zvezda se značajno pojačala ove sezone a Partizan je daleko slabiji jer su ga napustili neki ključni igrači. Ipak najveći hendikep je odlazak Stanojevića i zato se ne treba čuditi cirkusu koji tek predstoji.

GP

pre 1 godinu

Kakav, bre, Stanojevic covece??? Pa on i jeste sa ovom poltronskom upravom doveo Partizan na ove grane. Covece, da li vidis ista svojim ocima ili si navijac drzavne miljenice?

GP

pre 1 godinu

Uprava mora da ode, Stolica mora da ode, ali Nadj ni po koju cenu ne sme da dodje. On da bude sef struke? Pa to je ludost! Necemo mu dozvoliti da preuzme Partizan, ovo shvatite ozbiljno. Savo Milosevic, da moze! Nije trebao ni da ide.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

одлука искључиво у функцији ''чувања властитог дупета''.не тражи се печеница пред славу.столица је бољи стручњак од све троице споменутих,ЗАЈЕДНО.нико озбиљан неће преузети овакав партизан,оправа ван,ОДМАХ,ИЗ ОВИХ СТОПА.довести принудну управу (љајића)до избора нове.и скупштину одмах распустити.оставити столиц до полусезоне,да са овим ''богаљима'' из екипе проба нешто да извуче.титулу заборавити.можда чаки и идуће године.нису ови богаљи криви.дају максимум,али нису они ниво партизана.а ко их је довео??гле чуда ОВА УПРАВА И СТАНОЈЕВИЋ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija