• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

13:46

SVI OTPISUJU PARTIZAN ZBOG KRIZE! Evo šta kažu kladionice pred meč na Kipru!

Starsportphoto©

Partizan

SVI OTPISUJU PARTIZAN ZBOG KRIZE! Evo šta kažu kladionice pred meč na Kipru!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana gostuju večeras kiparskom AEK-u iz Larnake (18.00, RTS, Arena 1 premijum) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope,

Najbolji smo kad je najteže, zato ćemo u Larnaki pokazati svoje pravo lice, poručuju Bibars Natho (34) i Ljubomir Fejsa (33)! Najiskusniji fudbaleri Partizana tvrde da je ekipa spremna, motivisana i da će učiniti sve da slave protiv AEK-a.

Partizan favorit

Mnogi su otpisali crno-bele zbog krize i lošeg starta prvenstva u Srbiji, ali ne i kladionice! Bukmejkeri veruju u Partizan bez obzira na krizu u redovima crno-belih. Beograđani su minimalno favoriti protiv AEK na gostujućem terenu. Kvota na pobedu domaćina iznosi 3.05, remi se vrednuje sa 3.30, a uspeh kluba iz Humske od 2.27 do 2.37.

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

 


Trener crno-belih pohvalio je kvalitet Kiprana i podvukao da će njegova ekipa morati da se adaptira na vrućinu i vlagu u Larnaki.

- Evropa je jako važna za naš klub. Imamo želju da startujemo kvalitetno i dobro od prve utakmice. Protivnik na svom terenu postiže dobre rezultate u kontinuitetu. Nismo startovali u prvenstvu kako treba i želimo da okrenemo momentum na našu stranu u prvoj utakmici u Evropi i da dođemo do igre koja se od nas očekuje. Mnogo je novih stvari, igrača i svega što je potrebno kolektivu da se uklopi. Zaslužili smo da se stvari okrenu nabolje. Ekipa AEK je za svaki respekt. Odlični pojedinci, fantastičan kolektiv. Verujem da smo spremni za maksimum. Vlaga je veliki faktor, ne olakšava posao, ali moramo da se adaptiramo na to što pre i da uspostavimo našu igru.

Moramo pomenuti i da crno-bele u Larnaki ne čaku baš prijatno vreme. 

Ukoliko preskoče kiparski AEK poslednja prepreka ka drugom po snazi evropskom takmičenju biće ukrajinski Dnjepar. Mečevi su na programu 18.i 25. avgusta. Prvobitno je meč bio zakazan za 17.30 , ali su ga vrućine i sparno vreme na Kipru pomerili za pola sata. Međutim, crno-bele će svakako na Kipru sačekati toplo vreme. Vremenska prognoza za Larnaku kaže da nas u toku dana očekuju 33 stepena, a u vreme utakmice biće 32. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17