• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

16:00 >> 19:34

PARTIZANOV HOROR NA KIPRU! Crno-beli poveli, a onda usledio totalni sunovrat, AEK SA POBEDOM DOLAZI U BEOGRAD

FK Partizan

Partizan

PARTIZANOV HOROR NA KIPRU! Crno-beli poveli, a onda usledio totalni sunovrat, AEK SA POBEDOM DOLAZI U BEOGRAD

Podeli vest

Fudbaleri AEK-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Bolje je Partizan ušao. Bili su crno-beli ofanziviji na startu susreta. Već u prvih osam minuta imali dve ozbiljne šanse, ipak prošle su bez realizacije.

Ipak, u 18. minut, centrirao je Rikardo,  do lopte nije uspeo Dijabate, ali spretan je Kvinsi Mening koji je savldao protivničkog golmana i doneo prednost crno-belima.

Natavio je Partizan sa incijativom sve do 30. minuta, a onda je usledila ofanziva AEK-a, koja je urodila plodom u 33. minutu.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Nenad Tomović odlično je asistirao je Anđelu Garsiji koji je pogodio za izjednačenje na meču.

Imao je Partizan šansu za novo vođstvo u 43. minutu, ali Vujačić nije bio precizan glavom.
U 54. mintu Rikardo je imao dobru šansu za novo vođstvo, ipak i to je prošlo bez realizacije.

Za sve promašaje, kazna je stigla u 69. minutu meča, kada je spretan u šesnaestercu crno-belih bio Hrvoje Milićević.

Do kraja meča, uglavno je AEK vršio incijativu, imali su Kiprani par dobrih šansi, ipak utakmica se završila rezultatom 2:1.

Revanš nas očekuje za sedam dana  u Beogradu

AEK - PARTIZAN 2:1 (1:1)

Golovi: Garsija (33), Milićević (69) - Mening (18)

Stadion: AEK Arena (Larnaka)

Sudija: Andris Treimanis (Litvanija)

AEK:Pirić, Rozales, Miličević, Tomović, Garsija, Ojer, Gustavo, Faradž, Tričkovski, Đurčo, Olatunji

Partizan: Stevanović,Filipović, Vujačić, Saničan, Urošević, Natho, Fejsa, Andrade, Dijabate, Rikardo, Mening

KRAJ UTAKMICE

90. minut - Belić dobija žuti karton

86. minut - Ne može Partizan da stvori pravu priliku

83. minut - Nastavlja AEK sa ofanzivnim fudbalom

75. minut - Nova ozbiljna šansa AEK

69. minut - AEK vodi 2:1. Milićević je doneo prednost kiparskom timu

68. minut - Žuti karton je dobio igrač AEK-a Tomović

Foto: FK Partizan

66. minut - Nova šansa za AEK

59. minut - Tričkovski je u ofsajda

57. minut - Gužva između igrača Partizana i Aeka, žuti karton je dobio Vujačić-

54. minut - Nema sreće večeras Partizan, malo je falilo da Rikardo povisi rezultat

52. minut - Bez pravih šansi  za sada

46. minut - Počelo drugo poluvreme

POLUVREME

43. minut - Neuspešno je pokušao Vujačić glavom 

40. minut - Nastavlja se incijativa AEK-a

33. minut - Izjednačenje. Snašao se sjajno Garsija i pogodio za izjednačenje, asitent je Nenad Tomović nekadašnji igrač Crvene zvezde

30. minut - Dijabate šalje loptu Meningu, ali nije uspeo Holanđanin da stigne do nje

24. minut - Neuspešan napad AEK-a

18. minut - Odlično je Rikado pronašao Meninga koji je pogodio za 1:0. Učinilo se da će lopta stći do Dijabatea, ipak on ju je propusti, ali Mening je bio precizan

Foto: FK Partizan

16. minut - Lukav, ali ne dovoljna jak šut Bibrasa Natha

11. minut  - Korner za AEK

8. minut - Drugi konkretan pokušaj crno-belih, Natho je šutirao preko golova

5. minut - Prva ozbiljna šansa za Partizan! Odličan šut Dijabatea, brani Pirić

1. minut - Utakmica je počela

16:01 - Mnogi su otpisali crno-bele zbog krize i lošeg starta prvenstva u Srbiji, ali ne i kladionice! Bukmejkeri veruju u Partizan bez obzira na krizu u redovima crno-belih. Beograđani su minimalno favoriti protiv AEK na gostujućem terenu. Kvota na pobedu domaćina iznosi 3.05, remi se vrednuje sa 3.30, a uspeh kluba iz Humske od 2.27 do 2.37.

16:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča AEK-Partizan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje
Hronika

Ispovest policajca koji je 5. oktobra bio u napadnutoj policijskoj stanici u centru Beograda: Političari su sa navijačima upali i odneli oružje

Zoran Srećković penzionisani policajac koji je 5. oktobra 2000. godine bio u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime kada je ona napadnuta, kaže da su političari sa navijačima upali i odneli oružje, koje nikada nije vraćeno i ne zna se gde je završilo i da su pojedinci zbog toga dobili nagrade za unapređenje demokratije, a on se pita: "Kojoj su demokratiji oni doprineli tog 5. oktobra?!"

05.10.2024

11:41

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija