• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

20:06 >> 20:14

VAZURA ZA INFORMER.RS NAKON BRODOLOMA NA KIPRU: Bolji smo, verujem u PROLAZ u Beogradu!

FK Partizan/Miroslav Todorović

Partizan

VAZURA ZA INFORMER.RS NAKON BRODOLOMA NA KIPRU: Bolji smo, verujem u PROLAZ u Beogradu!

Podeli vest

Fudbaleri Patizana doživeli su poraz na Kipru od ekipe AEK-a 2:1 (1:1) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope

Nije uspeo Partizan da se "trgne" na Kipru i upiše pobedu iako je prvih 20 minuta obećavalo. Crno-beli su poveli preko Kvinsija Meniga, a onda je AEK preuzeo kontrolu nad utakmicom i do kraja uspeo da preokrene rezultat u svoju korist - 2:1 (1:1). 

Šta će biti sa Stolicom?

Ipak, u Humskoj ni posle poraza ne manjka optimizma. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je u kratkom komentaru za naš portal istakao da su crno-beli bolji tim, te da očekuje da će u Beogradu uspeti da overe plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope.   

Foto: FK Partizan

- Primili smo dva naivna gola iz kornera, igrali dobro prvo poluvreme. Nažalost nismo iskoristili šanse, imali smo prečku Rikarda i Vujačića i došla je kazna. Ipak, veruje da u Beogradu možemo da prođemo dalje jer mislim da smo bolja ekipa - kratko je za Informer prokomentarisao Miloš Vazura. 

Jasno je bilo i pre početka sezone da bi ova godine u Superligi Srbije mogla da bude ključna budući da prvak ide direktno u Ligu šampiona. Ipak, Partizan je užasno krenuo i nakon četiri kola ima svega pet bodova. 

Još uvek nije poznato kakva je sudbina Ilije Stolice na kupi Partizana. Uprava kluba je dva puta zasedala do sada i nakon oba sastanka trener je dobio poverenje. Revanš meč na programu je za sedam dana u Humskoj, a vrlo je moguće da će crno-bele protiv AEK-a u Beogradu predvoditi novi trener.

Prethodnih dana smena Stolice je bila tema, koja je kulminirala ostavkom sportskog direktora Ivice Ilieva, dok su se nesuglasice nastavile i van kluba na relaciji predsednika fudbalskog (Milorad Vučelić) i košarkaškog kluba (Ostoja Mijailović).

Foto: Starsportphoto

Crno-beli su slavili protiv Javora na premijeri, a onda su usledila dva nerešena rezultata (Radnički Niš i TSC), te poraz od Novog Pazara u prošli petak. Tokom prethodnih nedelja bilo je dosta problema u Humskoj zbog slabih rezultata, a Ivica Iliev nedavno je podneo ostavku na mesto sportskog direktora Partizana. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Koja blamaza Partizana na kipru. Rukovodstvo FK Partizan ne planira da podnese ostavke-kao da im je to dedovina ... Više neću ni da ih gledam...u fudbalu cu početi navijati za CZ a u košarci za KK Partizan.

Petar

pre 1 godinu

Pa kad ste "bolji" (a niste) , sto ih ne POBEDISTE ???????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17