• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

00:04

I ŠTA SAD? KO POSLE STOLICE? Ko će u ludnicu u Humskoj? Ovo su KANDIDATI za novog trenera Partizana!

Starsportphoto

Partizan

I ŠTA SAD? KO POSLE STOLICE? Ko će u ludnicu u Humskoj? Ovo su KANDIDATI za novog trenera Partizana!

Podeli vest

I šta sad? Posle novog fijaska Partizana, ponižavanja fudbalera od strane navijača i smene Ilije Stolice postavlja se pitanje ko je sledeći?

Pitanje svih pitanja je i posle svega ko hoće da dođe na usijanu klupu crno-belih.

Posle odlaska bilo kog imena ubvek se licitira sa imenima potencijalih naslednika. Kao i pre nekoliko dana, kada se spekulisalo ko bi mogao da dođe umesto Stolice kome su izmicali Stolicu, kao najozbiljniji kandidati pominjali su se Albert Nađ, Igor Duljaj, kao i Savo Milošević, koji je i sada najozbiljniji kandidat da preuzme crno-bele.

Savo Milošević je predvodio Partizan sa klupe od marta 2019. do 2021. godine, a nakon toga je prihvatio posao u ljubljanskoj Olimpiji u kojoj se zadržao četiri meseca i sada je bez posla. Jasno je i sada da je u užem krugu potencijalnih  naslednika Stolice.

 

Foto: FK Partizan

Albert Nađ

Ne treba smetnuti sa uma činjenicu da je posle odlaska iz moskovske Lokomotive slobodan i miljenik "grobara" Marko Nikolić, koji je u sezoni 2015-16 doneo poslednju titulu ekipi iz Humske.

Tu se krug onih koji bi mogli da zamene Ilju Stolicu i završava, mada uvek u prvi plan može da izbije i neko drugi.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević

Ovo su imena koja su se prepostavljanja Ilije Stolice zahvalili na ponudi:  Saša Ilić, Mladen Krstajić, Miroslav Đukić, Vladimir Ivić, Aleksandar Vuković, Darko Milanič, Veljko Paunović, Slaviša Jokanović, dok su crno-belima bili ponuđeni i inostrani stručnjaci Marko Simone i Luis Fernandez.

Ipak, posle svega što se u poslednje vreme dešavalo u Partizanu, a što je kulminiralo večerašnjim ispadanjem u "najniži rang" evropskog fudbala, plej-of za Ligu konferencija veliki znak pitanja lebdi iznad stadiona u Humskoj.

Ko je spreman da u ovakvom trenutku bude trener Partizana?

Foto: Starsportphoto

 

Dani pred nama doneće odgovor, ali jedno je sigurno: u crno-belom domu očekuje se velika bura.

Posle eliminacije iz Lige Evrope usledio ja haos na stadionu. Usledile su mučne scene! Navijači Partizana su terali fudbalere da skidaju dresove! Jedan od navijača je ušao u klinč sa kapitenom Slobodanom Uroševićem. To nije sve, nakon utakmice navijači Partizana lupali su fudbalerima na prozor od svlačionice i tražili da napuste tabor crno-belih nakon užasnih rezultata na startu sezone.

Takođe, tokom meča su uporno Grobari skandirali "Uprava napolje", a videćemo kako će i da lii će reagovati Vazura i Vučelić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Delija

pre 1 godinu

Prvo: Savo je izjavio da vise nece u Partizan. Drugo: Šta će novi trener doneti? Drugu taktiku ili da i on igra? Treće: Ko kaže da Partizan treba uvek da bude u Ligi šampiona, Ligi Evrope, prvak države? Odavno treba da shvate da i drugi klubovi igraju fudbal, da ima boljih i gorih. Real je pre vise godina pokupovao najskuplje igrace u Evropi, a dokazalo se da nisu i najbolji, najkvalitetniji, nisu osvojili ništa. I sada ne osvajaju ni titule, gube neke utakmice i ? Šta je? Smak Sveta? Nije. Teraju dalje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija