• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2022

10:52

INFORMER SAZNAJE! Partizan seče u četvrtak! Savo Milošević ili Ilija Stolica?

Starsportphoto

Partizan

INFORMER SAZNAJE! Partizan seče u četvrtak! Savo Milošević ili Ilija Stolica?

Podeli vest

Četvrtak je dan "D" za Partizan, crno-beli moraju da preseku i odluče ko će voditi elkipu nakon što je klub napustio doskorašnji trener Aleksandar Stanojević

Trenutno su u fokusu dva kandidata: Savo Milošević i Ilija Stolica, koji je u utorak bio u Humskoj i razgovarao sa čelnicima crno-belih, saznaje Informer.

Vremena više nema, za četvrtak je zakazan Upravni odmor (13.00), a Partizan mora da izabere i obelodani ko će voditi ekupu na pripreme i tokom naredne sezone. Doduše nema mnogo opcija, s obzirom na razne pokušaje i odbijanja. Nakon iscrpljujuće dve nedelje pregovora sa trenerima na kraju su se zahvalili Partizanu na pozivu Saša Ilić, Mladen Krstajić, Marko Nikolić, Miroslav Đukić, Vladimir Ivić, Aleksandar Vuković, Darko Milanič, Veljko Paunović, Slaviša Jokanović,  dok su crno-belima bili ponuđeni i inostrani stručnjaci Marko Simone i Luis Fernandez.

Foto: Starsportphoto

Savo Milošević

Pre dve godine Savo Milošević je posle odlaska da klupe Partizana rekao da ne želi da se vraća u srpski fudbal. Ali, nakon burnog odlaska čini se da je ipak spreman da se vrati u Humsku. Slobodan je otkako je jesenas dobio otkaz u ljubljanskoj Olimpiji posle četiri meseca rada posle odlaska dotadašnjeg gazde kluba Milana Mandarića.

Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde - rekao je Savo Milošević nakon što je bacio flašicu na teren "Karađorđa" u septembru 2020. godine, pa pri odlasku u svlačionicu šutnuo mikrofon, sve jer je bio nezadovoljan suđenjem.

Foto: Starsportphoto©

Ilija Stolica opet kandidat za trenera Partizana

Ima Savo Milošević konkurenciju, Ilija Stolica je ozbiljan kandidat da preuzme trenersku palicu. On je posle odlaska Marka Nikola 2017. godine bio nadomak dolaska u Partizan, međutim, do dogovora tada nije došlo.

Posle toga nakon Vojvodine, radio je kratko u Olimpiji iz Ljubljane, a bio je i na klupi mlade reprezentacije Srbije, koja se nije plasirala na Evropsko prvenstvo u Sloveniji. Od tada Stolica nema trenerski angažman.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija