• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

12:50 >> 12:57

PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA! Stolica je BIVŠI!

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA! Stolica je BIVŠI!

Podeli vest

Ilija Stolica zvanično je smenjen u Partizanu, a novi trener crno-belih biće Savo Milošević

Iako se još uvek četa zvanična potvrda od Partizana, jasno je svima da je Ilija Stolica razrešen dužnosti prvog trenera u Humskoj. Crno-beli nisu dugo čekali, a već je pronađen i njegov naslednik. Novi šef stručnog štaba biće Savo Milošević koji se u klub vraća nakon dve godine

Ilija Stolica je u petak ujutru i zvanično smenjen sa mesta prvog trenera Partizana. On nije vodio današnji trening već je prisustvovao sastanku sa upravom gde mu je uručen otkaz. Crno-beli su već dogovorili saradnju sa Savom Miloševićem i legendarni golgeter bi uskoro trebao da bude promovisan kao novi-stari trener u Humskoj! 

Foto: Starsportphoto

Ilija Stolica se na klupi Partizana zadržao samo 33 dana. Uspeo je da upiše samo jednu pobedu protiv Javora, dok na ostalih pet utakmica crno-beli nisu trijumfovali. Poraz na Kipru, a potom i remi u Humskoj bili su jasan signal da je vreme za rastanak. 

Savo Milošević je bio kandidat i pre dva meseca, ali perspektivni stručnjak nije želeo da se "lati" posla u Humskoj. Tada uprava crno-belih nije uspela da ga slomi, a otežavajuća okolnost je bila činjenica da je Milošević primao platu od Olimpije nakon što je dobio otkaz u Ljubljani. Situacija je ista i danas, ipak, čini se da je došlo do velikog napretka u pregovorima. 

Iz Humske se još uvek niko ne oglašava, situacija je, nakon jučerašnjeg haosa nešto mirnija. Navijači čekaju konkretne korake, a vrlo je moguće da sledeći bude angažovanje Sava Miloševića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija