• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

18:49

SJAJAN TRENUTAK DA IGRAMO PROTIV PARTIZANA! Svi žele BODOVE protiv crno-belih!

Starsportphoto

Partizan

SJAJAN TRENUTAK DA IGRAMO PROTIV PARTIZANA! Svi žele BODOVE protiv crno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Mladosti GAT dočekuju Partizan u šestom kolu Superlige Srbije u nedelju od 19:30 na stadionu Karađorđe

Došao je Aleksandar Linta na klupu Mladosti GAT, a već u drugoj proveri Novosađane očekuje težak zadatak. Novi učesnike Superlige Srbije će u nedelju od 19:3 na "Karađorđu" dočekati Partizan u okviru šestog kola nacionalnog prvenstva. 

- Uvek je veliki izazov igrati sa velikim protivnicima kao što je Partizan. To su utakmice u kojima nemaš šta da izgubiš, ali mnogo toga možeš da dobiješ. Partizan jeste trenutno u jednoj nezgodnoj situaciji i sigurno će hteti da napravi reakciju, ali moj fokus je kao i uvek na mom timu i mojim igračima. Nastojaćemo da uradimo ono što vežbamo na treninzima, da pokažemo energiju i želju za nadmetanjem i naravno da napravimo rezultat koji nam odgovara. Ne pretimo nikome, ali sportski je nadati se povoljnom rezultatu - istakao je Aleksandar Linta. 

Iskusni stručnjak ističe da nema dobrog momenta za utakmicu sa Partizanom, ali da je trenutka situacija u Humskoj za nijansu povoljnija za Mladost GAT pred duel u Beogradu. 

- Idealan scenario nikad ne postoji, ali mislim da je ovaj momenat za nijansu povoljniji za utakmicu protiv njih. Ta Partizanova utakmica od sinoć bila je izuzetno zahtevna. Kod njih vlada nezadovoljstvo rezultatom, narušena je atmosfera i mislim da se jako teško oporaviti od toga, i psihički i fizički, za samo dva dana. Sa te strane je donekle olakšavajuća okolnost što ova utakmica dolazi u tako kratkom vremenskom periodu. Nadam se da neće uspeti da se oporave do nedelje. Ipak, poseduju kvalitet, imaju dosta internacionalaca i reprezentativaca sa zavidnom igračkom karijerom, koji sigurno imaju karakter da to sažvaću - dodao je trener Mladosti. 

Foto: Starsportphoto

Dolazak Linte pokrenuo je priču o pojačanjima, a novi trener Mladosti ističe da klub pokušava da prođane igrača koji bi mogao da zadovolji pravilo bonusa, ali da je u isto vreme i fizički spreman. 

- Ako se ukaže nešto slobodno na tržištu, moramo biti obazrivi, ali gledamo da to bude fizički spreman igrač, koji je već u trenažnom procesu. Ukoliko se pojavi neki kvalitetan igrač za poziciju koja nam je deficitna, potrudićemo se da ga dovedemo. Takođe, bonus nam je neophodan. Imamo trojicu bonus igrača, ali su dvojica (prim. aut. Babić i Radulović) na pozajmici iz Zvezde i nisam siguran da li će moći da igraju protiv njih - dodao je Linta. 

Ističe Linta za kraj da je raspored Mladosti GAT na početku Superlige Srbije bio težak, ali da je uveren da će bodovi početi da se skupljaju.

- Raspored jeste bio težak i to donekle otežava stanje, jer bez obzira na to što su protivnici teški, porazi narušavaju samopouzdanje igrača. Međutim, ako budemo vredni, osvajaćemo bodove, a možda baš protiv protivnika koji su na papiru jači od nas. Dugo je prvenstvo i mnogo bodova je u igri. Bitno je da pokažemo dobru igru, a onda iz toga da dođemo do bodova. Možda nas nekad rezultat neće ispratiti kao što je bilo u Ivanjici, gde mislim da smo zaslužili remi, ali nema povratka u prošlost i fokusirani smo samo na sadašnjost i budućnost - zaključio je Linta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17