• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

18:05

ANĐUŠIĆ OPET O REPREZENTACIJI - JOŠ UVEK JE BESAN NA SELEKTORA! Dotakao se i slučaja "TEODOSIĆ"! (VIDEO)

printscreen

Partizan

ANĐUŠIĆ OPET O REPREZENTACIJI - JOŠ UVEK JE BESAN NA SELEKTORA! Dotakao se i slučaja "TEODOSIĆ"! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Danilo Anđušić od prvog dana je na pripremama Partizana, a tokom obraćanja medijima dotakao se i situacije u reprezentaciji

Tokom leta veliki skandal izazvala je odluka Svetislava Pešića da na širi spisak reprezentacije ne uvrsti i Danila Anđušića. Sjajni šuter je nekoliko dana pre toga ozvaničio povratak u Partizan, ali za njega na okupljanju selektora mesta nije bilo. 

Ipak, Anđušić ističe da bez obzira na to redovno prati dešavanja u reprezentaciji Srbije, te da će navijati za naš nacionalni tim na predstojećem Evropskom prvenstvu koje je na programu početkom septembra. 

- Pratim reprezentaciju, naravno. Još uvek mislim da sam trebao da se nađem na širem spisku, ali nisam. Navijam za sve njih, svi su mi dobri drugari, verujem da imamo dobar kvalitet za najviši mogući plasman - rekao je Anđušić. 

Foto: Starsportphoto

Taman kada se situacija oko njegovog izostanka smirila usledio je novi "skandal". Naime, Svetislav Pešić se zahvalio Milošu Teodosiću na uslugama, te dojučerašnji kapiten Orlova neće biti uz reprezentaciju na Evrobasketu. 

- Ispratio sam i situaciju oko Teodosića, po mom mišljenju sve to nije odrađeno onako kako treba, posebno prema nekom ko je posvetio većinu svoje karijere reprezentaciji. To je odluka selektora, videćemo da li je u pravu - dodao je Anđušić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 1 godinu

Uključenje Jagodića u reprezentaviju,je dokaz da Pešić je upitne spoznaje o vrhunskoj košarci.Stara slava koja ga prati bazirana je na izuzetnoj kvaliteti tadašnjih košarkaša,a na zasluga Pešića.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija