• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2022

07:34

NAVIJAČE PARTIZANA JE JEDAN ČOVEK BAŠ NALJUTIO: Sudija nas masakrirao! Neka ponovo najavljuju 5 komada!

Starsportphoto

Partizan

NAVIJAČE PARTIZANA JE JEDAN ČOVEK BAŠ NALJUTIO: Sudija nas masakrirao! Neka ponovo najavljuju 5 komada!

Podeli vest

Gubili su fudbaleri Partizana posle prvog poluvremena, ali su sa bele tačke ipak stigli do pogotka u nastavku meča i izbegli poraz u duelu sa večitim rivalom Crvenom zvezdom u Humskoj (1:1)

Naravno, rezultat 168. derbija ne odgovara Partizanu i pored toga što je osvojio bod, jer Zvezda ima sedam bodova više na tabeli Superlige.

Osman Bukari je prelepim udarcem u 27. minutu doveo u vođstvo šampiona Srbije, dok je domaćin u 55. minutu preko Bibrasa Natha sa bele tačke izjednačio i postavio konačan rezultat.

Mogao je Rikardo u nastavku da donese preokret crno-belima, ali nije iskoristio veliku priliku, pa navijači Partizana moraju da se zadovolje bodom.

Žale navijači što nisu uspeli da dođu do tri boda, ali su ipak zadovolji igrom ljubimaca, dok ih sudija nije oduševio.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nisu baš svi navijači duševljeni igrom i taktikom trenera Gordana Petrića.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

NE RAZUMEM. NALJUTIO IH SUDIJA KOJI IM JE POKLONIO PENAL JER DEDA NATHO DRUGAČIJE NE MOŽE DA DA GOL.

JA

pre 1 godinu

Jadni ste i bedni, kao i obično ljubomora... Na stranu to... Penal za zvezdu u prvom minutu, ništa... Urošević tri starta u telo (namerno) ni žuti nije dobio... Na kraju penal za Partizan, sudije sviraju samo u Srbiji... Užas... Na kraju pomirite se sa tim da je Zvezda bolja, šta god rekli i pričali...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija