• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

13:28

PETRIĆ: Možda smo ušli u GINISOVU KNJIGU REKORDA! Reako sam saradnicima da mi nešto SMRDI...

Starsportphoto

Partizan

PETRIĆ: Možda smo ušli u GINISOVU KNJIGU REKORDA! Reako sam saradnicima da mi nešto SMRDI...

Podeli vest

U okviru 1/16 finala Kupa Srbije, Partizan je poražen od Radničkog u Sremskoj Mitrovici nakon penala

Viđena je nedavno senzacija u Sremskoj Mitrovici! Započeli su i završili fudbaleri Partizana takmičenje u Kupu Srbije, pošto su poraženi od Radničkog, nakon što su promašili čak četiri penala izabranici Gordana Petrića!

- Mi u tom meču nismo imali problem sa pritiskom. Desio se taj gol u poslednjem minutu... Dešava se to. Ako mene pitate da li je trebalo da se desi, nije. Igrači treba da prepoznaju situaciju, da profesionalno završe utakmicu. Brine me što smo promašili četiri penala. To je znak da igračima malo treba da uđu u nervozu, da psihički padnu. Možda nemamo dovoljno lidera u timu da kada je kritično izguramo do kraja. Pričao sam sa njima, spremni su. U životu i fudbalu treba zaboraviti ono što je bilo. Čeka nas novo dokazivanje - poručio je Gordan Petrić.

Foto: FK Partizan

 

Nedostajao je crno-belima Bibras Natho, nije bilo Saničanina i Vujačića...

- Nije niko od igrača loše odigrao, igrali su onoliko koliko je trebalo. Teren je bio loš, ali to su priče za malu decu... Dešavalo se da izgubimo poprečne lopte zbog sporog terena. Mogu da razumem sve, ali penale ne znam da li se to ikad desilo da neko promaši četiri zaredom. Možda smo ušli u Ginisovu knjigu rekorda. Bar da po nečemu ostanemo upamćeni, ili ja kao trener...

On je dodao da snosi veliki deo odgovornosti i da je možda loše koncipirao treninge u reprezentativnoj pauzi.

- Možda sam pogrešio u nekom trenažnom procesu, možda su bili jači treninzi nego što je trebalo. Video se pad u drugom poluvremenu. Rekao sam saradnicima da mi nešto smrdi, da ćemo možda dobiti "kokošku" i dobili smo takav gol. Posle poraza sam počeo prvo do sebe da vidim gde sam ja pogrešio.

Veruje Petrić da će ekipa da se izdigne.

- Moraju da budu spremni na takve stvari. Ako su pali na nama je da ih vratimo u normalu. Sami ćete videti da li su se vratili u normalu ili ne. Nadam se da su svi igrači spremni- dodao je Petrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17