• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2022

21:42

MIJAILOVIĆ KATEGORIČAN NA PROSLAVI! Nemamo DVA Partizana! Evo šta kaže o ČESTITKAMA Zvezde i Vojvodine!

Starsportphoto

Partizan

MIJAILOVIĆ KATEGORIČAN NA PROSLAVI! Nemamo DVA Partizana! Evo šta kaže o ČESTITKAMA Zvezde i Vojvodine!

Podeli vest

JSD Partizan je proslavilo 77. godina postojanja, a tim povodom se predsednik JSD-a Ostoja Mijailović zahvalio svima na odzivu

Predsednik JSD Partizan Ostoja Mijailović u govoru na 77. godišnjici crno-belog velikog kolektiva zahvalio se na podršci i istakao da postoji samo jedan Partizan

- Nemam običaj da pišem govore, uglavnom govorim ono što mi padne na pamet i ono što mi je na srcu. Želim da se zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik SD Partizana, velika je čast ovde biti pred vama i celokupnog kolektiva Partizana. Hvala svim Partizanovcima, hvala svim klubovima, hvala i onima koji danas nisu tu i moram da im poručim da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana - rekao je Mijailović.

Čestitao je prvi čovek košarkaške sekcije dobitnicima nagrada.

- Mi smo se oko ove ideje skupili kako bi se odužili našim predacima koji su nam ostavili najtrofeniji Partizan i da se odužimo našoj deci i budućim pokolenjima ostavimo SD koje će biti uspešno. Današnjim dobitnicima nagrada čestitam, a te nagrade bi trebalo da budu motiv svima nama da budemo uvek više i naš Partizan da bude jači.

Novi predsednik JSD Partizan se zahvalio i na čestitkama Crvene zvezde i Vojvodine.

- Hvala svim gostima koji su danas ovde i koji ne navijaju za Partizan, ali došli su da nam daju podršku. Želim da se zahvalim i našem najvećem rivalu, SD Crvena zvezda koji nam je uputio iskrenu čestitku. Mi jesmo rivali, ali smo i građani ove naše lepe Srbije i moramo da se poštujemo. Takođe, zahvalnost SD Vojvodina koji nam je takođe čestitao današnji praznik. Mi koji smo se prihvatili ovih odgovornih funkcija moramo da ih savesno radimo i uvek u interesu Partizana. Živeo Partizan - istakao je Ostoja Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija