• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

08.10.2022

07:00

ZAKLETI ZVEZDAŠ OČARAN PETRIĆEM! Stepi: Partizan je bio fantastičan! Gledao sam i Zvezdu, ali više me oduševila igra crno-belih!

Insider, Srđan Stevanović

Partizan

ZAKLETI ZVEZDAŠ OČARAN PETRIĆEM! Stepi: Partizan je bio fantastičan! Gledao sam i Zvezdu, ali više me oduševila igra crno-belih!

Podeli vest

Proslavljeni srpski trener i legenda Ajntrahta iz Frankfura Dragoslav Stepanović oduševljen je Gordanom Petrićem, šefom stričnog štaba Partizana, i igrom crno-belih, kaže da su bili bolji od Zvezde

Fudbaleri Partizana ostvarili su veliku pobedu u Konferencijskoj ligi, na gostovanju u Nemačkoj savladali su Keln 1:0.

Posle remija u Češkoj 3:3 protiv ekipa Slovacka, kao i nakon 1:1 u Beogradu kada je rival bila Nica,  crno-beli su srušili Nemce na teškom gostovanju. Stepanović je oduševljen igrom Partizana protiv Nemaca.

- Keln je veoma opasna ekipa, koja ove sezone igra specifičan fudbal. U stanju su da gube 5:0 i da izvuku barem nerešeno. Njihov trener je privukao veliku pažnju, jer na poseban način vodi ekipu. Nikad maltene ne ide da gleda i "špijunira" rivala, već je uvek okrenut samo svom timu. Međutim, Partizan je odigrano izuzetno dobro, svetski! Taktika je bila fantastična, a konačan rezultat je pravo malo čudo. Keln je pred dolazak crno-belih savladao Borusiju Dortmund - kazao je popularni Stepi za Informer.

Foto: Starsportphoto

Gordan Petrić

Dijabate i Traore posebno su skrenuli pažnju iskusnog stručnjaka.

- Imao je domaćin svoje šanse, možda je mogao da izjednači, ali su Partizanove šanse bile bolje. Pravo je čudo kako nije dao barem dva ili tri gola. Oduševili su me Dijabate i Traore, odlični su igrači i prava pojačanja. Rikarda sam već zapazio jer je i ranije bio u Partizanu, ali ova dva momka su potpuno promenili Partizan.

Foto: Tanjug

 

Stepi je okoreli zvezdaš, a otkriva kako ga je supruga nagovorila da gleda Partizan protiv Kelna, i dodaje kao Zvezdi i dalje nedostaje da igra dobro.

- Ma, ja nisam hteo da gledam utakmicu. Čak sam rekao suprugi da neću da gledam Partizan, ipak sam ja zakleti zvezdaš. Ali ona mi je rekla: "Računaj kao da gledaš Srbiju, pa navijaj, jer je to srpski klub". I odmah sam uključio TV. Poslušao sam je i doneo sreću Partizanu i sad mi je mnogo drago zbog toga. Gledao sam i Zvezdu, ali više me oduševila igra crno-belih. Zvezdi nešto i dalje nedostaje da igra tako dobro, valjda kod novog trenera stvari još nisu legle na svoje mesto.

 

Пласман обезедио Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17