• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2022

21:27

SAMOPOUZDANJE JE OGROMNO, ALI... Fejsa PREZADOVOLJAN posle trijumfa! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

SAMOPOUZDANJE JE OGROMNO, ALI... Fejsa PREZADOVOLJAN posle trijumfa! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su večeras na svom stadionu Keln sa 2:0 (1:0), u meču 4. kola D grupe Lige konferencija

Strelci za crno-bele bili su Fuseni Dijabate u 15. minutu i Rikardo Gomeš u 52. minutu. Ekipa trenera Gordana Petrića posle nekompletnog 4. kola ima osam bodova i osvajanje dva boda u preostale dve utakmice garantuju joj prolaz u nokaut fazu trećeg po rangu evropskog klupskog takmičenja.

- Pre svega veliko hvala navijačima! Fanomenalna podrška, pomogli su nam da ostvarimo veliku pobedu. Proleće je još uvek daleko, imamo još dve utakmice, ali smo na dobrom putu. Čestitam svim igračima i navijačima, idemo dalje - rekao je Ljubomir Fejsa nakon meča. 

U Humskoj mogu da budu zadovoljni nakon duple pobede protiv ekipe iz Bundeslige. Fejsa ističe da je ekipa "na zemlji" što je najvažnije nakon velikih trijumfa kao što su ova dva nad Kelnom. 

- Svi smo na zemlji nakon pobede. Prva utakmica je bila bitna, samopouzdanje je poraslo nakon pobede u Kelnu. Treba samo ovako da nastavimo. Dobro sam, sedam dana nisam mogao da igram, ali sada sam se vratio. Prijalo mi je da igram ovih pola sata - jasan je bio vezista Partizana. 

Novinare je zanimalo šta Fejsa očekuje od naredne dve utakmice u Evropi, protiv Nice u gostima, te protiv Slovackog u Humskoj. Ipak, iskusni vezista ističe da je pre svega fokus na prvenstvu, a da će se posle toga razmišljati o Ligi konferencija. 

- Prvenstvo nam je jako bitno, a onda ćemo da razmišljamo o sledećoj utakmici u Evropi - podvukao je Fejsa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija