• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

15:11

GROBARI ČEKAJU PRVU POBEDU! Partizan dočekuje Teodosićev Virtus

Starsportphoto

Partizan

GROBARI ČEKAJU PRVU POBEDU! Partizan dočekuje Teodosićev Virtus

Podeli vest

Košarkaši Partizana danas (20.30, Sport klub 1) igraju meč 4. kola protiv Virtusa iz Bolonje, a očekuje se da beogradska Arena ponovo bude puna

Crno-beli u utakmicu ulaze sa skorom 0-3, dok Virtus ima jednu pobedu i dva poraza. 

- Ponovo smo radili skauting, kao što uvek radimo. Radi se pre svega o ekipi koja igra jaku odbranu. Pokušavaju čestim izmenama da drže visok nivo, imaju igrače sposobne da to rade. Menjaju odbranu, to je nešto na šta moramo da budemo spremni. Što se tiče njihovog napada, pokušavaju da igraju u tranziciji, imaju igrače na pozicijama četiri i pet koji mogu da uspostave igru na niskom postu. Svi ovi igrači koje sam nabrojao u odbrani imaju i veliki napadački kvalitet i apsolutno jasne ideje kada i koga žele da koriste. Probaćemo ujutru da reagujemo u tom smislu, moramo da budemo maksimalno koncentrisani kako bi se odigrala dobra utakmica - poručio je Obradović za zvanični sajt KK Partizan.

Foto: Starsportphoto

 

Zek Ledej je rekao da crno-belima ne fali motivacije i samopouzdanja uprkos porazima u nizu.

- Kada god se probudim ujutru, imam istu motivaciju. Moja majka je radila dva posla da bismo preživeli, kako onda da meni fali motivacija? Blagosloven sam što sam uopšte ovde. Idem svaki dan da budem uz braću sa kojom se borim na parketu. Držaćemo se zajedno i prevazići sve - jasan je Amerikanac.

Foto: Starsportphoto©

 

U utorak je bolonjski tim izgubio od Žalgirisa u meč u kom je trebalo da slavi.

- Srpski navijači su sjajni, podržavaju svoj tim i mnogo pritiska stvaraju u utakmici. Prvi korak je mentalna kontrola. Da budeš visoko koncetrisan. Da nemaš padove tokom utakmice. Da uvek ograničiš serije protivnika. Moramo da proučimo dobre strane i slabosti protivnika, ali u ovom delu sezone radi se više o tome da se mi poboljšamo. Svaki dan pokušavamo da pravimo sve čvršći identitet i verovatno će onda rad skautinga doneti i rezultate kasnije tokom sezone - rekao je trener Bolonje Serđo Skariolo.

 


EVROLIGA

4. kolo

Četvrtak

Žalgiris - Barselona 19.00
Fenerbahče - Valensija 19.45
Makabi - Asvel 20.05
Bajern - Armani 20.30
Partizan - Virtus 20.30

Petak

Efes - Alba 19.30
Panatinaikos - Monako 20.00
Baskonija - Olimpijakos 21.30

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija