• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

13:35

NEVEROVATNO! Partizan je lider, a kladionice su ozbiljno potcenile crno-bele pred Nicu!

Starsportphoto©

Partizan

NEVEROVATNO! Partizan je lider, a kladionice su ozbiljno potcenile crno-bele pred Nicu!

Podeli vest

Partizan od 18:45 (RTS 1, Arena 1 premijum) protiv Nice u Francuskoj juri prolazak dalje u Evropi

Fudbaleri Partizana spremni su da protiv Nice sruše lošu tradiciju i ostvare prvu pobedu na tlu Francuske. Crno-beli nikada u klupskoj istoriji nisu uspeli u gostima da savladaju neki tim iz Lige 1, pa će večeras na Azurnoj obali u 5. kolu Lige konferencija pokušati da prekinu taj niz i ujedno overe novo proleće u Evropi!

Nica favorit


Šta kažu kladionice? Nica je bila favorit u Beogradu pre mesec dana (1:1), kao i sada u Francuskoj. Bukmejkeri procenjuju da su Francuzi bliži pobedi, pa je kvoza na Nicu 1.68, pobeda crno-belih se vrednuje sa čak 5.00, kao ja Partizan lider u gripi, dok je remi – 3.80.

 

Standings provided by Sofascore

 


Nica se u prvom okršaju u Humskoj provukla i izvukla bod (1:1), ali će posle iznenađujućeg poraza od Slovačkog (2:1) sada morati da ide na sve ili ništa.

Srpski vicešampion trenutno je lider u grupi D sa osam bodova, a uspeh na "Alijanc rivijeri" zagarantovao bi mu prvo mesto pre poslednje runde. To ujedno donosi i direktan plasman u osminu finala.

Izabranici Gordana Petrića naspram sebe imaće ekipu čija je vrednost čak 234 miliona evra, a čine je zvučna imena poput Kaspera Šmajhela, Dantea, Rosa Barklija, Arona Remzija, Marija Lemine, Nikolasa Pepea...

Pored toga, ni statistika nije na strani Beograđana. Dosad su odigrali deset duela sa "trikolorima" i samo jednom slavili, uz četiri remija i pet poraza. Taj trijumf je ostvaren daleke 1965. godine protiv Nanta kod kuće (2:0), dok se "parni valjak" nikada nije radovao u Francuskoj (gubio od Nanta, Marseja i Tuluza). Iskusni vezista Ljubomir Fejsa (34) veruje da je došlo vreme da se to sada promeni.

Foto: Starsportphoto©

 



- Znamo šta nam je činiti u Nici. Protivnik ima izuzetno kvalitetan tim, ali mi smo došli da pružimo maksimum i ostvarimo još jedan povoljan rezultat. Biće teško, jer oni praktično nemaju više prava na grešku. Sve utakmice u Evropi su manje-više slične, ni sa kim nije lako igrati, a u Partizanu nikad nisi rasterećen. Pritisak je tu, svesni smo kakve su nam obaveze i da opuštanja nikad nema i ne sme da ga bude - kaže Fejsa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija