• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

16:29

PETRIĆ ŠOKIRAO GROBARE! Za njih je SEZONA ZAVRŠENA! Trener crno-belih POTPUNO NEOČEKIVANO počeo izlaganje na KONFERENCIJI!

FK Partizan

Partizan

PETRIĆ ŠOKIRAO GROBARE! Za njih je SEZONA ZAVRŠENA! Trener crno-belih POTPUNO NEOČEKIVANO počeo izlaganje na KONFERENCIJI!

Podeli vest

Trener Partizana je uoči olodžene utakmice sedmog kola sa subotičkim Spartakom, govorio i o izostancima pojedinih fudbalera

Mimo svih očekivanja, šef struke crno-belih je konferenciju počeo izvinjenjem Subotičanima, što nikada pre nije radio.

- Pre nego što počnem da pričam o ekipi, da se izvinim Spartaku, jer su tražili da se utakmica igra danas, ali u ritmu u kojem smo mi zadnjih par nedelja nismo mogli da im izađemo u susret nažalost, da ne bude samo kada mi veći klubovi tražimo da se izlazi u susret. Oni su tražili, jer imaju važnu utakmicu u nedelju, ali u ovoj situaciji nismo mogli da im izađemo u susret, tako da naše izvinjenje - rekao je Petrić, a zatim prokomentarisao narednog rivala:

- Ekipa koja se još traži, menjala je trenera, malo su uspavani, sutrašnja utakmica za nas znači mnogo, to što pričamo da smo umorni, jer je na nekim utakmicama pad forme, da se nadovežem na priču Anćelotija posle poraza u prvenstvu, da su igrači umorni i emotivno istrošeni, kada vidimo da izveštaj i kilometražu naših igrača, vidim da mi trčimo te distance i ranije, ali vidim po duelima da smo tromi, da nije to to.

Foto: Starsportphoto

Kristijan Belić je završio jesenju sezonu

Prema njegovim rečima pojedini fudbaleri su već završili jesenju sezonu.

- Traore i Sveta (Marković) su odmarali, Belić je završio, Filipović je završio, Andrade je završio, oni su na odmoru od juče, danas će biti da se slikaju, što se mene tiče ne moraju više da dolaze na trening. Opet vraćam se na priču Anćelotija, nisu nam brze noge, potkolenica je sporija kada date loptu, skokovi su sporiji - otkrio je Petrić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija