• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

09:35

RUŽNA SLIKA IZ PIONIRA! Grobari pesmom VREĐALI Zvezdu, Lesor TERAO Anđušića sa sinom u naručju da im se PRIDRUŽI! Ovo je bio NJEGOV ODGOVOR! (VIDEO)

printscreen Twitter

Partizan

RUŽNA SLIKA IZ PIONIRA! Grobari pesmom VREĐALI Zvezdu, Lesor TERAO Anđušića sa sinom u naručju da im se PRIDRUŽI! Ovo je bio NJEGOV ODGOVOR! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Mornar u ABA ligi, a posle meča sa Baranima Matijas Lesor je preterao tokom slavlja

Ružne provokacije su i ovog puta bile deo navijačke predstave, a u centru pažnje opet se našao Matijas Lesor. Terao je saigrača Danila Anđušića da zapeva pogrdnu pesmu o "večitom" rivalu.

Anđušić je nedavno bio na meti brojnih kritika baš zbog vređanja Zvezde posle jedne od prethodnih utakmica Partizana. Tada je shvatio da je preterao, naučio je lekciju, pa je sada želeo da se drži po strani.

Sa sinom u naručju Danilo se pridružio slavlju saigrača sa navijačima. Ali, Lesor mu nije dao mira, uhvatio ga je za ruku i dizao je gore-dole. Znao je Lesor odlično šta radi, "umirao" je od smeha, dok je pokušavao da natera Anđušića da se prepusti atmosferi i zapeva uvredljivu pesmu.

Pogledajte!  

 

Matijasov potez je izazvalo salve smeha svih u hali. Na kraju se nasmejao i Danilo, ne ostajući ravnodušan na potez njegovog saigrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

vama ciganima treba zabtraniti da pricate o Partizanu ,Gde ste vi bili da ovako pisete kada su cigani takve stvari pevali Partizanu Gde ste bili kada skandiraju vrati glavu konju . Kako vas nije sramota da sebe nazivate novinarem ,povraca mi se na takve idiote kao sto ste vi koji pisete ovo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija